Φιλόζωοι ευχαριστούν το Αστυνομικό Τμήμα Κάτω Αχαγιάς - Σημαντική η συμβολή του στις δράσεις τους

Ο αγώνας για την προστασία των αδέσποτων ζώων είναι διαρκής. Η εγκατάλειψη τους στους δρόμους απο ιδιοκτήτες, η μη στείρωση, η σε βάρος τους βια και πολλά άλλα, περιγράφουν το μόνιμο πρόβλημα. Ωστόσο είναι ελπιδοφόρο το γεγονός ότι ακόμη και Η ΕΛΑΣ συνδράμει για να στηρίξει φιλοζωικές δράσεις.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ «Ε.Λ.Α.Δ.Α.» ευχαριστεί δημόσια το Αστυνομικό Τμήμα της Κάτω Αχαΐας για την άμεση ανταπόκρισή τους σε πολλά θέματα που δυστυχώς ή ευτυχώς χρειάστηκε η παρέμβασή τους.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Παναγιώτης Λιάκος αναφέρει:

«Είμαστε ευγνώμονες στον Διοικητή κ. Λαμπρόπουλο Χρήστο, στον Υποδιοικητή Υπαστυνόμο Α’  κ. Ψύχο Χρήστο και στον Υπαστυνόμο Α’ Κωστόπουλο Ιωάννη, που χωρίς δεύτερη σκέψη ανταποκρίνονται άμεσα σε κάθε κάλεσμά μας για φιλοζωικά θέματα που χρειάζεται η παρέμβαση της Αστυνομίας.

Δυστυχώς ακόμα και σήμερα πολλοί συμπολίτες μας δεν τηρούν το νόμο με τα ζώα τους. Το συγκεκριμένο Αστυνομικό Τμήμα δρα άμεσα όχι μόνο σε θέματα που αφορούν φιλοζωική αλλά γενικότερα σε περιπτώσεις που αφορούν την κοινωνία της Δυτικής Αχαΐας και τους ευχαριστούμε θερμά γι’ αυτό».