Το ΙΟΝΙΑΝ κοντά στις τοπικές κοινωνίες (και στο Πατρινό Καρναβάλι)

Το ΙΟΝΙΑΝ στέκεται δίπλα στους κορυφαίους θεσμούς της Πάτρας και το αποδεικνύει έμπρακτα, καθώς για ακόμα μια χρονιά, θα μεταφέρει την εικόνα και τον παλμό του Πατρινού Καρναβαλιού σε ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό, καλύπτοντας έτσι το κενό που έχει δημιουργηθεί έπειτα από το μειωμένο ενδιαφέρον της ΕΡΤ και των ιδιωτικών σταθμών πανελλαδικής εμβέλειας.

Σε μια όμορφη εκδήλωση, όπου δεν έλειψε και το καρναβαλικό χρώμα, το ΙΟΝΙΑΝ παρουσίασε τον σχεδιασμό που έχει κάνει για την απευθείας μετάδοση των σημαντικών εκδηλώσεων του Πατρινού Καρναβαλιού για το 2017.

Στην Αίθουσα King George Hall στην πλατεία Γεωργιου, παραβρέθηκαν δεκάδες εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, φορέων και του επιχειρηματικού δυναμικού της Πάτρας, αγκαλιάζοντας την προσπάθεια αυτή.

Ο Διευθυντής Μάρκετινγκ και εταιρικής ευθύνης του ΙΟΝΙΑΝ Διονύσης Μήλεσης αναφέρθηκε στον τρόπο δράσης του ΙΟΝΙΑΝ στην ανάδειξη και ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών. “Συμπληρώνουμε αισίως 4 χρόνια τηλεοπτικής περιπλάνησης. Από την πρώτη στιγμή όραμα μας η περιφερειακή διάσταση στο κομμάτι της ενημέρωσης, αλλά και της ψυχαγωγίας.

Το όραμα αυτό, αλλά και οι αρχές που θέσαμε εξ αρχής αυτού του ταξιδιού μας οδήγησαν στα τέλη του 2016 στην αναγνώρισή μας ως έναν σημαντικό παίκτη στην Περιφερειακή Τηλεόραση με την ανακήρυξη μας ως κορυφαίο Τηλεοπτικό Περιφερειακό Σταθμό στα Regional Media Awards. Ο τρόπος δράσης του ΙΟΝΙΑΝ κινήθηκε και κινείται πάντα στην κατεύθυνση της ανάδειξης και ανάπτυξης των τοπικών κοινωνιών”, σημείωσε ο κ. Μήλεσης ενώ στάθηκε και στην προσπάθεια ανάδειξης των μεγαλυτερων γεγονότων της Πάτρας και όχι μόνο. “Από την πρώτη στιγμή του σχεδιασμού μιας μεγάλης περιφερειακής κλαδικής έκθεσης, της westia, βρεθήκαμε δίπλα στους ανθρώπους που την οραματίστηκαν και την υλοποίησαν..."