Ταχυδρομούσε σε 24χρονη την παραγωγή της χασισοφυτείας του

Ακόμη και... ταχυδρομικώς διακινούσε ένας 55χρονος το χασίς που τρυγούσε από την φυτεία που καλλιεργούσε στην αποθήκη δίπλα στο σπίτι του, σε μια κοινότητα της δημοτικής ενότητας Αλιφείρας στην Ηλεία. Παραλήπτης ήταν μια 24χρονη, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι συγγενής του.

Στο πλαίσιο της έρευνας που έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, διαπίστωσαν ότι ο 55χρονος είχε στείλει στη νεαρή γυναίκα που διαμένει στην Πάτρα έναν ταξιδιωτικό σάκο που είχε μέσα 32 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Ο σάκος με το περιεχόμενό του εντοπίστηκε, η 24χρονη συνελήφθη μόλις τον παρέλαβε και σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών.

Κατά την έφοδο των αστυνομικών στο σπίτι και την αποθήκη του 55χρονου, εντοπίστηκε η φυτεία που αποτελούνταν από 22 δενδρύλλια κάνναβης, τέσσερα από τα οποία ήταν ήδη αποξηραμένα, ενώ κατασχέθηκαν ακόμη 427 γραμμάρια αποξηραμένης κάνναβης, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και ένα κυνηγετικό όπλο για το οποίο δεν έχει εκδοθεί άδεια κατοχής.

Ο 55χρονος συνελήφθη και σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας μαζί με την 24χρονη.