Συνελήφθη γιατρός του Νοσοκομείου Μεσολογγίου για υπεξαίρεση στην υπηρεσία και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών

Κατηγορείται  για υπεξαίρεση στην υπηρεσία και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. Σοβαρή υπόθεση απασχόλησε τις αστυνομικές αρχές του Μεσολογγίου και την τοπική κοινωνία όπου έγινε γνωστή η είδηση της σύλληψης γιατρού του Νοσοκομείου.

Ο γνωστός γιατρός  θα παρουσιαστεί σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου κατηγορούμενος για υπεξαίρεση στην υπηρεσία και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Η δικογραφία σχηματίστηκε μετά τη σύλληψη του, χθες στις 8 το βράδυ, από αστυνομικούς της Ασφάλειας Μεσολογγίου μετά από  έλεγχο στο αυτοκίνητο του.

Οι αστυνομικοί  στο όχημα  εντόπισαν και κατέσχεσαν 59 αμπούλες Stedon 163 φαρμακευτικά ναρκωτικά δισκία, στρογγυλή σφραγίδα του νοσοκομείου, συνταγολόγια διπλής και μονής διαγράμμισης , ηλεκτρονικό καρδιογράφο και λοιπό νοσοκομειακό υλικό.

Την κατοχή του υλικού ο γιατρός φέρεται να μην ήταν σε θέση να την αιτιολογήσει επαρκώς και είναι προφανές πως πρόκειται για σοβαρό ζήτημα για το οποίο αναμένεται αναλυτική ανακοίνωση της αστυνομίας και παρέμβαση της διοίκησης της Νοσηλευτικής Μονάδας Αιτωλοακαρνανίας.