Στο πλευρό της παράταξης Κρίκη

Στρατευμένοι στην Παράταξη «Επιμελητήριο για όλους» δηλώνουν τα 17 συνολικά μέλη της, που για αστάθμητους προσωπικούς,  επαγγελματικούς ή και τυπικούς λόγους της τελευταίας στιγμής, δεν μπόρεσαν να κατέλθουν με τον Συνδυασμό του Παναγιώτη Κρίκη  στις επικείμενες εκλογές του Επιμελητηρίου Αχαΐας, διαψεύδοντας με κατηγορηματικό τρόπο χθεσινό δημοσίευμα συγκεκριμένης εβδομαδιαίας εφημερίδας.

Όπως δηλώνουν, συνεχίζουν ενεργά και με πυρετώδεις  ρυθμούς τον αγώνα τους μέσα από την Παράταξη «Επιμελητήριο για όλους», προκειμένου να ξαναέρθει η ελπίδα στην Αχαΐα και να ανοίξουν επιτέλους οι ερμητικά κλειστές πόρτες του Επιμελητηρίου.

Όπως τονίζουν σε κοινή τους ανακοίνωση:

«Λόγοι ανεξάρτητοι της θελήσεώς μας (είτε τυπικοί, είτε προσωπικοί, είτε επαγγελματικοί) δεν κατέστησαν την τελευταία στιγμή εφικτή την κάθοδό μας στις εκλογές του Επιμελητηρίου Αχαΐας, όπως είχαμε ανακοινώσει και δρομολογήσει.

Όμως σε κάθε περίπτωση αυτή η δυσάρεστη για εμάς εξέλιξη όχι μόνο δεν μας κρατά ανενεργούς από την Παράταξη, αλλά απεναντίας εντείνει τον αγώνα μας για την επικράτηση της Παράταξης «Επιμελητήριο για όλους» στις επικείμενες εκλογές του φορέα:

Πόρτα-πόρτα, συνεχίζουμε καθημερινά την επικοινωνία μας με τους  μικρομεσαίους επιχειρηματίες και επαγγελματίες του νομού και γινόμαστε αποδέκτες της ενθουσιώδους συμπαράστασης τους στον επικεφαλής μας Παναγιώτη Κρίκη!

Είμαστε και εμείς ανάμεσα στα εκατοντάδες απλά  στελέχη της Παράταξης, που αγωνιούμε για το μέλλον του Επιμελητηρίου Αχαΐας και αγωνιζόμαστε να γυρίσουμε επιτέλους σελίδα στο φορέα και να ξαναφέρουμε την ελπίδα στο νομό!

Ένα είναι ξεκάθαρο: Η απερχόμενη διοίκηση Μαρλαφέκα αποτελεί το «χθες». Η ήττα του θα είναι εκκωφαντική και δεν τον σώζουν, ούτε τα πολιτικά γραφεία των διαφόρων γυρολόγων, ούτε οι πληρωμένες γραφίδες!

Γιατί πολύ απλά, οι χιλιάδες μικρομεσαίοι επαγγελματίες και επιχειρηματίες, που αποτελούν και τη «ραχοκοκαλιά» του Επιμελητηρίου, έχουν νιώσει στο πετσί τους την εγκατάλειψη και την αδιαφορία της αποτυχημένης διοίκησης.