Στη Βουλή οι Δήμαρχοι για τους πλειστηριασμούς

Με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής, σήμερα ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, ο Δήμαρχος Ιλίου, Νίκος Ζενέτος, ο Δήμαρχος Αιγιαλείας Θανάσης Παναγόπουλος, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, Γιώργος Λαζουράς, ο Δήμαρχος Ερυμάνθου, Θάνος Καρπής, ο Δήμαρχος Πετρούπολης, Βαγγέλης Σίμος, ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου, Μιχάλης Σελέκος, ο Δήμαρχος Καισαριανής, Ηλίας Σταμέλος, ο Δήμαρχος Ικαρίας, Στέλιος Σταμούλος και ο Πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ Αχαΐας Σπύρος Τραχάνης, πραγματοποιούνται συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Βουλής και με εκπροσώπους των Κ.Ο. των κομμάτων πλην της «Χρυσής Αυγής».

Θα τους επιδώσουν πρόταση νόμου με θέμα τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς σε βάρος της λαϊκής οικογένειας, ζητώντας να δοθεί η δυνατότητα στους Δήμους να διαγράφουν ή να ρυθμίζουν τα χρέη των δημοτών τους.

Εκτός από τους Δήμους που συμμετέχουν στις σημερινές συναντήσεις, την στήριξη στους έχουν δηλώσει και έχουν αποστείλει τις αποφάσεις Δημοτικών τους Συμβουλίων και άλλοι Δήμοι, οι αποφάσεις των οποίων θα δοθούν στις αντιπροσωπείες των κομμάτων.