Περιοδέια Κρίκη στην περιοχή Αγ.Ιωάννου Πράτσικα και Ζαρουχλεΐκων

Νέα περιοδεία, στο πλαίσιο των επαφών του σε ολόκληρο το νομό Αχαΐας, πραγματοποίησε ο υποψήφιος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Παναγιώτης Κρίκης, αυτή τη φορά στην περιοχή του Αγ. Ιωάννου Πράτσικα και των Ζαρουχλεΐκων της Πάτρας.

Συνοδευόμενος από στελέχη της Παράταξης «Επιμελητήριο για όλους» και από υποψηφίους του Συνδυασμού του, ο κ. Κρίκης ήρθε σε επαφή με μικρομεσαίους επιχειρηματίες και επαγγελματίες της περιοχής, μεταφέροντας το αισιόδοξο μήνυμα της νέας εποχής στο «Επιμελητήριο «Αχαΐας».  

Ο κ. Κρίκης συζήτησε μαζί τους, άκουσε τα προβλήματα που τους απασχολούν και έγινε αποδέκτης της αγωνίας τους για ένα Επιμελητήριο Αχαΐας με ανοικτές θύρες, χωρίς αποκλεισμούς και εξαιρέσεις, το οποίο θα εκπροσωπεί και θα νοιάζεται για όλα τα μέλη.

Ο Παναγιώτης Κρίκης, είχε την ευκαιρία να αναλύσει το πρόγραμμα και τις θέσεις του «Επιμελητηρίου για όλους», που επικεντρώνονται στα εξής σημεία:

 

- Ανοικτές πόρτες και ίσες ευκαιρίες για όλες τις επιχειρήσεις της Αχαΐας!

- Μείωση των αλόγιστων λειτουργικών εξόδων του Επιμελητηρίου Αχαΐας

- Διαμόρφωση συνθηκών αλληλοβοήθειας και υποστήριξης των μελών μας

-Πλήρης νομική κάλυψη των μελών που αδυνατούν να ανταπεξέλθουν, λόγω των χρόνιων μνημονίων

- Ουσιαστική αξιοποίηση και ανταποδοτικότητα των εισφορών των μελών

 

- Πλήρης διαφάνεια και έλεγχος των οικονομικών του Επιμελητήριου Αχαΐας

- Στενή και αποδοτική συνεργασία με όλους τους φορείς του Νομού Αχαΐας και δυναμική διεκδίκηση στην κεντρική εξουσία

- Διάχυση όλων των Εθνικών και Ευρωπαϊκών προγραμμάτων, στο μέγιστο δυνατό αριθμό μελών.

- Άμεση διασύνδεση και περαιτέρω διεύρυνση των συνεργασιών του Επιμελητηρίου, με Πανεπιστήμιο Πατρών, ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, Επιστημονικό Πάρκο, Ιερά Μητρόπολη Πατρών κ.ά.

- Ανάδειξη και εκμετάλλευση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του Τουρισμού της Αχαΐας, καθώς και του  Θρησκευτικού Τουρισμού

 

Ο κ. Κρίκης ολοκληρώνοντας την περιοδεία του δήλωσε: «Ο άνεμος αλλαγής και ανανέωσης που πλέον πνέει στις τάξεις του Επιμελητηρίου, φαίνεται ότι εκφράζεται από το τρίπτυχο «Ισονομία- Διαφάνεια- Αποτελεσματικότητα» που κηρύττει η Παράταξη μας.

 

Αυτό είναι που έχει εμπνεύσει τους χιλιάδες  μικρομεσαίους επιχειρηματίες και επαγγελματίες, που καθημερινά πυκνώνουν τις τάξεις μας και συστρατεύονται στον αγώνα μας.

            Από τις 12 Δεκεμβρίου, ξαναφέρνουμε την ελπίδα για όλα τα μέλη του Επιμελητηρίου, χωρίς πολιτικό χρώμα και κομματικές αγκυλώσεις.

Δημιουργούμε έναν φορέα ανοικτό σε όλα τα μέλη και όχι μόνο στην οικονομική ελίτ και σε συγκεκριμένες παρεούλες, όπως με ευθύνη του απερχόμενου προέδρου, συμβαίνει μέχρι σήμερα»