Πατρών Πύργου: Πάμε ολοταχώς… για Ολυμπία Οδό

Οι υποσχέσεις που έχουν λάβει την τελευταία 10ετία πολλές, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα. Η καρμανιόλα συνεχίζει να προκαλεί πόνο, θλίψη και οργή. Προ ημερών  υπήρξε μαζική κινητοποίηση στα Λεχαινά Ηλείας όπου οι κάτοικοι έκλεισαν για μισή ώρα τον δρόμο. Η συμμετοχή ήταν μεγάλη και το μήνυμα που εστάλη προς τους παροικούντες... των Αθηνών ξεκάθαρο. ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

Το τροχαίο δυστύχημα το μεσημέρι της Δευτέρας ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της οργής. Τις τελευταίες ώρες υπάρχει μεγάλη κινητικότητα στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών. Eχει τελειώσει η διαπραγμάτευση με την Ε.Ε. και το έργο θα δοθεί στην Ολυμπία Οδό. Τ

όσο το Μέγαρο Μαξίμου όσο και το Υπουργείο Υποδομών δέχονται πιέσεις ούτως ώστε σύντομα να γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις για το έργο. Αυτό αναμένεται να γίνει μέχρι τα τέλη της επόμενης εβδομάδας, τόσο από τον Υπουργό Κώστα Καραμανλή αλλά και ενδεχομένως από την ίδια την εταιρία.

Επιπλέον σε συνεργασία με την νομική υπηρεσία του Υπ. Υποδομών ετοιμάζονται οι κινήσεις που θα γίνουν προκειμένου να λυθεί ο γόρδιος δεσμός με τις 8 εργολαβίες που ανέλαβαν την κατασκευή του έργου επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.