Πατρινός διεκδικεί την προεδρία της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων της χώρας

Οι εκλογές για το νέο ΔΣ και τα όργανα της ΕΣΕΕ, μεταξύ των αντιπροσώπων των Εμπορικών Συλλόγων απ όλη τη χώρα, θα γίνουν την Κυριακή 25 Νοεμβρίου στην Αθήνα ενώ σε αυτές δεν θα είναι υποψήφιος εκ νέου ο σημερινός πρόεδρος Βασίλης Κορκίδης ο οποίος αποχωρεί καθώς διεκδικεί το Δήμο Πειραιώς, στηριζόμενος από τη ΝΔ.

Την προεδρία διεκδικεί ο Γιώργος Βαγενάς, ταμίας του Εμπορικού Συλλόγου της Πάτρας, ως επικεφαλής της Ανεξάρτητης Διεκδικητικής Ενωτικής Κίνησης Εμπόρων (ΑΔΕΚΕ).

«Ενα ψηφοδέλτιο νίκης, προοπτικής και ενότητας για την προεδρία της τριτοβάθμιας οργάνωσης του ελληνικού εμπορίου, η οποία εκπροσωπεί τον εμπορικό κόσμο και γενικότερα την μικρομεσαία επιχειρηματικότητα σε εθνικό και διεθνές επίπεδο» όπως αναφέρει  ο Γιώργος Βαγενάς, επικεφαλής της παράταξης και Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδας.

Μαζί του θα είναι έμποροι και επιχειρηματίες από ολόκληρη την Ελλάδα, με στόχο όπως επίσης επισημαίνει- «μια καινούρια σελίδα στα συνδικαλιστικά δρώμενα της ΕΣΕΕ».