Παναχαϊκή συμμαχία: Το «πέναλτι» του Πλάτωνα Μαρλαφέκα άναψε φωτιές!

Ο «mr lux» έστειλε με fax ένα κείμενο – ύμνο της επιμελητηριακής παράταξης της οποίας ηγείται και «απαίτησε» να το συνυπογράψουν τα μέλη της «Συμμαχίας», ώστε κατ’ αυτό τον τρόπο να στηριχτεί η υποψηφιότητα του στις εκλογές του προσεχούς Δεκεμβρίου.Πυκνά, μαύρα σύννεφα εμφανίστηκαν στον ουρανό της «Παναχαϊκής Συμμαχίας» που αποτελεί το στυλοβάτη της προσπάθειας που κάνει η ιστορική Παναχαϊκή για να επανέλθει στην ελίτ του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στην χθεσινοβραδινή συνεδρίαση των «Συμμάχων» μια απρόσμενη κίνηση του Πλάτωνα Μαρλαφέκα, από την Κολωνία της Γερμανίας, έβαλε φωτιά στα τόπια.

Ο «mr lux» έστειλε με fax ένα κείμενο – ύμνο της επιμελητηριακής παράταξης της οποίας ηγείται και «απαίτησε» να το συνυπογράψουν τα μέλη της «Συμμαχίας», ώστε κατ’ αυτό τον τρόπο να στηριχτεί η υποψηφιότητα του στις εκλογές του προσεχούς Δεκεμβρίου.

Ωστόσο, αρκετά μέλη της «Συμμαχίας» δεν είναι.. «σύμμαχοι» με τον Πλάτωνα Μαρλαφέκα στα του Επιμελητηρίου και προκλήθηκε μεγάλη αντίδραση, στην οποία πρωτοστάτησαν ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή Κώστας Μπακαλάρος και τα στελέχη της «Συμμαχίας» Γιάννης Κοντοθόδωρος και Αντώνης Κουνάδης.

Ο Πλ. Μαρλαφέκας θεωρώντας ότι το επιμελητήριο βρίσκεται στο πλευρό της ΠΑΕ νόμισε ότι μπορούσε να εξασφαλίσει την στήριξη της «Συμμαχίας». Λάθεψε όμως. Άλλωστε, οι προσωπικές του σχέσεις με κάποια από τα μέλη φορέα είναι σε όλη την Πάτρα γνωστό ότι έχουν διαταραχτεί. Είναι λοιπόν, απορίας άξιο πως έκανε την... κουταμάρα να ζητήσει στήριξη από αντιπάλους του στο Επιμελητήριο.

Οι τελευταίοι, άλλο που δεν ήθελαν. Ανέβηκαν στα κεραμίδια και στηλιτεύουν στα φίλαθλα στέκια της Παναχαϊκής τη διχαστική ενέργεια του Πλ. Μαρλαφέκα, τονίζοντας ότι η κίνηση του προδίδει ανασφάλεια και πανικό ενόψει των επιμελητηριακών εκλογών.