Πέντε μετανάστες νεκροί σε τροχαίο στον Αστακό - Δέκα σοβαρά τραυματίες στο νοσοκομείο

Στα νοσοκομεία του Αγρινίου, του Μεσολογγίου, και της Πάτρας νοσηλεύονται περίπου 10 τραυματίες από το πολύνεκρο δυστύχημα, που σημειώθηκε την Παρασκευή στην επαρχιακή οδό Αστακού- Μύτικα, όπου έχασαν τη ζωή τους πέντε μετανάστες.

Ένας από τους τραυματίες, ο οποίος είναι σε σοβαρή κατάσταση, διακομίστηκε και νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας. Όσοι μετανάστες δεν τραυματίστηκαν, έχουν μεταφερθεί στην αστυνομική διεύθυνση Ακαρνανίας, στο Αγρίνιο.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το τροχαίο δυστύχημα έγινε όταν το κλειστό φορτηγάκι, το οποίο μετέφερε περίπου 45 μετανάστες, ξέφυγε για άγνωστους ακόμα λόγους από την πορεία του, προσέκρουσε σε βραχώδη σημεία που βρίσκονταν στην άκρη του δρόμου και ανατράπηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι μετανάστες είχαν ξεκινήσει από την Αθήνα με προορισμό κάποια ακτή της δυτικής Στερεάς Ελλάδας ή της δυτικής Ηπείρου, απ΄ όπου στη συνέχεια θα επιβιβάζονταν σε πλοιάριο με προορισμό την Ιταλία. Από τα πρώτα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η Αστυνομία, το μοιραίο φορτηγό είχε κλαπεί από το Κορωπί Αττικής, ενώ οι βουλγαρικές πινακίδες που έφερε, ήταν και αυτές κλεμμένες.

 Όσον αφορά τον οδηγό του φορτηγού, οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν την περίπτωση να διέφυγε μετά το τροχαίο, ωστόσο οι έρευνες συνεχίζονται.

Σχόλια

Φιλε εσύ που έγραψες το αρθρο. Αυτοί που περιγράφεις είναι ΛΑΘΡΟμετανάστες. Οχι μετανάστες. Εχουν τεράστια διαφορά αυτοί οι 2 όροι. googlαρε να μαθεις

Δεν είναι ούτε μετανάστες, ούτε ΛΑΘΡΟμετανάστες. Άνθρωποι είναι.

Το θεμα σου ειναι πως θα τους πει κανεις; Ανθρωποι ειναι και σε λιγο καιρο μπορει να ειναι ο καθε ενας απο μας λαθρομεταναστης. Κοιτα γυρω σου κι αν το μεγαλο θεμα στη ζωη σου ειναι αυτοι οι ανθρωποι τι να σου πω;;;; που ειναι η ελληνικη σου ψυχη και το πνευμα;;;;

Καλά θα ήταν να μη σχολιάζουμε τις λεπτομέρειες όταν δεν τις γνωρίζουμε....και για να σας φύγει η περιέργεια - ήταν υπήκοοι Πακιστάν και Αφγανιστάν - συνολικά 49- 14 από τους οποίους ήταν νόμιμοι - τα συμπεράσματα περί "Λαθρο-" δικά σας...ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΑΘΗΚΑΝ 5 ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ....