ΟΧΙ του Ηλία Στεφανόπουλου για την θέση του υποψήφιου Περιφερειάρχη

Αρνητική  είναι η απάντηση του Ηλία Στεφανόπουλου, γιου του αείμνηστου Κωστή, για την υποψηφιότητά του στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. 

Το τοπίο τώρα φαίνεται να ανοίγει για τον Κώστα Σπηλιόπουλο, ο οποίος βρίσκεται σε συνεχείς επαφές, ενώ το όνομα του Γιώργου Κοντογιάννη από την Ηλεία εξακολουθεί να παραμένει στην επικαιρότητα, με πολλούς να στοιχηματίζουν ότι αυτή θα είναι η τελική επιλογή σε περίπτωση που δεν ευδοκιμήσει το σχέδιο με Σπηλιόπουλο και  η Ν.Δ. οδηγηθεί σε κομματική λύση.

Αλλα και στο δημοτικό πεδίο,τα πράγματα  στο χώρο της Ν.Δ. περιπλέκονται μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας Χριστόπουλου και τις δηλώσεις του βάση των οποίων είναι δεδομένη η κάθοδός του στις εκλογές χωρίς να περιμένει να δει τι θα πράξει η Νέα Δημοκρατία.

Η εξέλιξη της καθόδου στις εκλογές του Κώστα Χριστόπουλου ανεξαρτήτως στήριξης ή όχι από τη Νέα Δημοκρατία, φαίνεται ότι συμπαρασύρει και  την υποψηφιότητα Μπακαλάρου, καθώς ο ίδιος φέρεται να έχει πει σε στελέχη του κόμματος ότι για να κατέβει ως υποψήφιος δήμαρχος, θα πρέπει να είναι ο μοναδικός υποψήφιος από το χώρο. Θα πρέπει να τονισθεί πως παρών για υποψήφιος Δήμαρχος έχει δηλώσει και ο Σπύρος Πολίτης.