Οι κάτοικοι του Καστελλοκάμπου δεν έχουν άλλη υπομονή για το τρένο

Προθεσμία μιας εβδομάδας δίνουν στο υπουργείο Υποδομών ο σύλλογος και οι ενδιαφερόμενοι πολίτες του Καστελλοκάμπου για να ενημερωθούν σχετικά με τον τρόπο διέλευσης του σύγχρονου τρένου από την περιοχή τους.

Τα μέλη της νεοσύστατης διοίκησης του συλλόγου συζήτησαν το θέμα το βράδυ της Τετάρτης και έθεσαν ως χρονοδιάγραμμα το επόμενο επταήμερο προκειμένου να ενημερωθούν από το υπουργείο. Η πολιτική ηγεσία του είχε δεσμευθεί σε προηγούμενη επαφή ότι οι κάτοικοι θα ενημερωθούν για το αποτέλεσμα της μελέτης που εκπονείται μετά τα μέσα του τρέχοντος μήνα.

Κινήσεις θα κάνει η διοίκηση του συλλόγου και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Καταρχάς θα ζητήσει τη συνδρομή των κυβερνητικών βουλευτών του νομού, προκειμένου να μεσολαβήσουν στο Υπουργείο για να ενημερώσει. Η δεύτερη κίνησή τους θα είναι να ζητήσουν το ίδιο και από τη δημοτική αρχή.

Η αγωνία τους κορυφώνεται καθώς οι εβδομάδες περνούν και από τα τέλη του περασμένου Ιουνίου που είχαν αρχικά ενημερωθεί ότι θα ολοκληρωθεί η μελέτη που παρήγγειλε το υπουργείο Υποδομών, βρισκόμαστε ήδη στο δεύτερο μισό του Οκτωβρίου χωρίς να έχουν ο σύλλογος και τα μέλη καμία ενημέρωση. Η καθυστέρηση τους προκαλεί καχυποψία και φοβούνται ότι μπορεί να ασκηθούν πιέσεις στο κοντινό μέλλον για να ληφθεί μια απόφαση που θα είναι αρνητική.