Νοσοκομείο Αιγίου: Υπήρχαν κάμερες αλλά δεν έγραφαν - Στο σκοτάδι η ΕΛ.ΑΣ. για την κλοπή

Στο σκοτάδι κινούνται οι έρευνες της Αστυνομίας Αιγιάλειας, για την εξιχνίαση της κλοπής που σημειώθηκε, προ ημερών, στο Κυλικείο του Νοσοκομείου Ανατολικής Αχαΐας (στο Αίγιο), με δράστες τρία άτομα, τα οποία ανενόχλητα «τρύπωσαν» στο υπόγειο του κτιρίου, έσπασαν την πόρτα και άρπαξαν 3.000 ευρώ.

Από τις καταθέσεις εργαζομένων στην ΕΛ.ΑΣ, το βράδυ της διάρρηξης, ούτε καν οι δύο φύλακες δεν φαίνεται να είδαν ή να άκουσαν κάτι, μη μπορώντας έτσι να φωτίσουν την υπόθεση, ενώ οι αξιωματικοί έπεσαν πάνω και σ' ένα ακόμα παράδοξο εμπόδιο.

Πέραν της κάμερας στο χώρο του Κυλικείου, την οποία έχει τοποθετήσει ο μισθωτής και έδειξε τρεις κουκουλοφόρους, οι υπόλοιπες κάμερες του νοσοκομείου δεν μπόρεσαν να δώσουν οπτικό υλικό προς αξιοποίηση των αρχών, αφού απλούστατα δεν λειτουργούσαν.

Κατά συνέπεια δεν υπάρχουν στοιχεία για το πως μπήκαν στο κτίριο οι διαρρήκτες, που κινήθηκαν και πως έφτασαν στο σημείο του «χτυπήματος».

Το παραπάνω επιβεβαιώνει   και η διοικήτρια Παναγούλα Μαμμή, λέγοντας πως παρά τα απανωτά περιστατικά κλοπών (χρηματοκιβωτίου και τραπεζικού ΑΤΜ) οι κάμερες, εδώ και 7 χρόνια δεν καταγράφουν το παραμικρό, με αιτιολογικό το γράμμα του νόμου.