Μόλις εβδομήντα ημέρες πριν την παράδοση της Ολυμπίας Οδού...

Θα προλάβουν οι κατασκευαστικές εταιρίες να παρδώσουν την Πατρών - Κορίνθου σε... 70 ημέρες; με γυμνό το μάτι μοιάζει περίπου αδύνατο, αν και σε πολλά σημείς του δρόμου - εργοτάξιου τα συνεργεία δουλεύουν πυρετωδώς.
Το σίγουρο είναι ότι σε λίγες ημέρες θα δοθεί και το κομμάτι Κιάτο - Ξυλόκαστρο. Μένουν όμως άλλα 90 χιλιόμετρα μέχρι την είσοδο της Πάτρας.
Στο μεταξύ ουρές υπάρχουν στην παλαιά εθνική οδό Ρίου - Σελιανιτίκων αφού ο υποκατασκευή δρόμος έκλεισε λόγω κατολίσθησης και είναι απροσπέλαστος.
* Την εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στη Ν.Ε.Ο Αθηνών -Πατρών για εκτροπή της κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις, στην Π.Ε.Ο. Κορίνθου - Πατρών ανακοίνωσαν οι αρμόδιες αρχές, λόγω εργασιών στήριξης των πρανών, από την κατολίσθηση χωμάτινου όγκου που σημειώθηκε χθες από τις βροχοπτώσεις στην Παναγοπούλα.
Η ανακοίνωση αναφέρει:
«Λόγω των έκτακτων δυσμενών καιρικών συνθηκών και προς διευκόλυνση κυκλοφορίας των οχημάτων και πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων αποφασίστηκε :
H εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στη Ν.Ε.Ο Αθηνών -Πατρών για εκτροπή της κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις, στην Π.Ε.Ο. Κορίνθου - Πατρών, από κόμβο Σελιανιτίκων (χ.θ.182+700) έως κόμβο Ρίου (χ.θ. 206+300) από 19/01/2017 έως 26/1/2017, προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες προστασίας πρανών, καθώς και εργασίες για την εκτροπή κυκλοφορίας στο βόρειο τμήμα του δεξιού κλάδου».