Μήνυμα Κατσιφάρα για το Άγιο Πάσχα

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας στο μήνυμά του για τις Αγιες Ημέρες του Πάσχα αναφέρει:
«Το μήνυμα της Ανάστασης του Θεανθρώπου ας μας γεμίσει με προσδοκία, αισιοδοξία και πολύ περισσότερο ελπίδα, την ώρα αυτή που η κοινωνία μας δοκιμάζεται. Ο καθένας μας ας σκεφτεί τους πολλαπλούς συμβολισμούς που έχει για τον ίδιο αλλά και για όλους μας, η Εβδομάδα των Παθών. Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, το μήνυμα της
μεγάλης εορτής του Πάσχα οφείλουμε να το μεταφράσουμε και σε πράξεις αγάπης, αλληλεγγύης και προσφοράς στο διπλανό μας.
Φέτος ο εορτασμός της Ανάστασης του Θεανθρώπου συμπίπτει και με την Εργατική Πρωτομαγιά, την ημέρα – σταθμό για την παγκόσμια εργατική τάξη, μια ημέρα μνήμης και τιμής που συμβολίζει τους αγώνες, τις διεκδικήσεις και τις θυσίες των εργαζομένων για ελευθερία, δικαιοσύνη, ισότητα και σεβασμό.
Μόνο μέσα από τη συνεργασία που γεννιέται ελπίδα θα μπορέσουμε να αντιστρέψουμε το αρνητικό κλίμα και να επανέλθει η αναπτυξιακή πορεία της χώρας μας. Εύχομαι το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης να φέρει την άνοιξη στις καρδιές όλων μας, αλλά και την πρόοδο και την ευημερία στον τόπο μας.
Μέσα από την καρδιά μου, εύχομαι σε όλους τους πολίτες της Δυτικής Ελλάδας, να έχουν υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και πρόοδο.
Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους".