Λειτουργεί το αεροδρόμιο του Αράξου - Επίσκεψη Φαρμάκη

Το αεροδρόμιο του Αράξου, το οποίο επαναλειτουργεί μετά την προσωρινή παύση λειτουργίας που προκάλεσε η πρόσφατη πυρκαγιά, επισκέφθηκε κλιμάκιο της περιφέρειας με επικεφαλής τον  Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη.

Συναντήθηκαν με τον Αερολιμενάρχη, Γιώργο Γκουβίτσα   και τον διοικητή της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, Κωνσταντίνο Λιντζεράκο, στους οποίους ο Περιφερειάρχης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αποκατάσταση λειτουργίας εντός μίας εβδομάδας, αλλά και τη σημασία της ασφάλειας των πτήσεων και των επιβατών του αεροδρομίου.

Μετά το τέλος της επίσκεψης, ο Περιφερειάρχης, δήλωσε: «Στόχος μας είναι να αναδείξουμε το πιο όμορφο και εξωστρεφές πρόσωπο της Δυτικής Ελλάδας και να την μετατρέψουμε σε περιοχή υψηλής επισκεψιμότητας.

Προς αυτή την κατεύθυνση, τα αεροδρόμιά μας αποτελούν τις πιο κρίσιμες ίσως υποδομές, που πρέπει, όχι μόνο να διαφυλάξουμε, αλλά και να ενισχύσουμε.

Η Περιφερειακή Αρχή θα σταθεί στο πλευρό του αεροδρομίου του Αράξου, διεκδικώντας και επιδιώκοντας τη δυναμική αναβάθμισή του, τόσο για επιβατικές, όσο και για εμπορευματικές πτήσεις».

Τον κ. Φαρμάκη συνόδευε επίσης ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας, Πλάτωνας Μαρλαφέκας.