ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Αλλαγή σελίδας, χωρίς τους αντιπάλους ο νέος δήμαρχος Θανάσης Παπαδόπουλος

Αποφασισμένος να χαράξει τη δική του σελίδα, αναλαμβάνοντας τα ηνία της δημοτικής αρχής στα Καλάβρυτα, είναι ο νέος δήμαρχος Θανάσης Παπαδόπουλος.

Από τις πρώτες του δηλώσεις, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του β΄γύρου των εκλογών στα Καλάβρυτα, ο Θανάσης Παπαδόπουλος έκανε σαφές ότι η ευθύνη για την χάραξη της πολιτικής περνά στην προσωπική του ευθύνη.

Το σχέδιο που θα καταθέσει ενόψει της 1ης Σεπτεμβρίου, θα βασίζεται πάνω στους άξονες δράσης που περιέχονται στο πρόγραμμα που κατέθεσε προεκλογικά και το οποίο ενέκριναν με την ψήφο τους οι πολίτες, δίδοντάς του την πρωτιά, τόσο κατά τον α' γύρο όσο και κατά τον κρίσιμο β' γύρο των δημοτικών εκλογών, την Κυριακή που πέρασε 2 Ιουνίου.

Ο Θανάσης Παπαδόπουλος θεωρεί ότι η κοινωνία έδωσε συγκατάθεση με μεγάλη πλειοψηφία, τόσο στον ίδιο όσο και στα μέλη του συνδυασμού του, να χαράξουν μια νέα πορεία για το δήμο.

Βασικοί άξονες δράσης θα είναι η ισόρροπη ανάπτυξη μεταξύ των αστικών κέντρων αλλά και των απομακρυσμένων οικισμών, με καθημερινή εποπτεία στις τοπικές κοινότητες και οικισμούς και η τόνωση του ενδιαφέροντος στους νέους ανθρώπους να δημιουργήσουν και να παράγουν τον τόπο τους.