Η ΠΡΩΤΟ προχωρά παρά τις αντιδράσεις

Νέες διαβεβαιώσεις ότι ο Συνεταιρισμός Αγελαδοτρόφων Πατρών και το Εργοστάσιο ΠΡΩΤΟ, θα παραμείνουν σταθερά προσηλωμένοι στην ανάπτυξη της παραγωγής - πωλήσεων, μέσω και του εκσυγχρονισμού της διαδικασίας παραγωγής και διανομής του γάλακτος, έδωσε χθες ο  πρόεδρος του ΔΣ Βασίλης Καϊμακάς.

Οπως είναι γνωστό, η εταιρεία ανακοίνωσε και επίσημα από προχθές Κυριακή την απόφασή της να μεταφέρει τη διανομή του γάλακτος σε ιδιώτη μεταφορέα (εταιρεία Μπαγιώργος) σε μια προσπάθεια να αναβαθμίσει την ποιότητα του δικτύου της όσον αφορά στις πωλήσεις, ανταγωνιζόμενη -στον ευαίσθητο αυτό τομέα της αγοράς των τροφίμων- μεγάλες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες.

Πριν την επίσημη ανακοίνωσή της, η εταιρεία προχώρησε και στη διακοπή της μισθοδοσίας με απολύσεις τμήματος του προσωπικού που εργάζεται στη διανομή (6 οδηγοί) γεγονός που έχει προκαλέσει ήδη αντιδράσεις.

Ο κ. Καϊμακάς ανέφερε χθες  ότι οι εργαζόμενοι στη διανομή κλήθηκαν να συμβάλλουν σε μια προσπάθεια εκλογίκευσης του κόστους της μεταφοράς, με στόχο και την περεταίρω ανάπτυξη του δικτύου, προκειμένου να είναι ανταγωνιστικό το προϊόν.