Η Περιφέρεια έδωσε στην αγορά περί τα 93 εκατ. ευρώ

Ποσοστό σχεδόν στο 98% του προϋπολογισμού διετέθη κατά τη διάρκεια του οικονομικού έτους 2015, σε σχέση με τον αρχικό που είχε εγκριθεί από το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας, συμπεριλαμβανομένων και των οριστικοποιήσεων που έγιναν από τις αναμορφώσεις.
Το θέμα αυτό θα τεθεί προς συζήτηση και έγκριση στην επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου που θα γίνει μεθαύριο Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016 και ώρα μ.μ. στην Πάτρα, στην αίθουσα του Σώματος στο ισόγειο του κτιρίου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (Ν.Ε.Ο. Πατρών – Αθηνών 32 και Αμερικής).
«Το ποσό αυτό που καταφέραμε να πληρώσουμε και να δώσουμε στην αγορά, ξεπερνά τα 93 εκατ. ευρώ. Και είναι μια σημαντική ένεση ρευστότητας στην δοκιμαζόμενη σκληρά από την κρίση τοπική αγορά της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Η προσεκτική πολιτική που ασκήσαμε και συνεχίζουμε να ασκούμε, έδωσε σημαντικά αποτελέσματα μέχρι σήμερα»
υπογραμμίζει ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας.
Μεταξύ των υπολοίπων θεμάτων που θα συζητηθούν στη συνεδρίαση είναι η έγκριση του σχεδίου του πρωτοκόλλου συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του ΕΛ.Γ.Ο, ενώ θα γίνει και ενημέρωση για τις εκτιμήσεις και αποκατάσταση των ζημιών από τα έντονα καιρικά φαινόμενα των μηνών Μαΐου Ιουνίου 2016 στην Περιφέρεια Δυτικής
Ελλάδας.