Ερχεται από αύριο η κακοκαιρία "Διδώ" - Θα χτυπήσει πρώτα από τα Δυτικά

Η «Διδώ» θα εμφανιστεί στα δυτικά και αναμένεται να φέρει ισχυρές βροχές και καταιγίδες, καθώς και χιόνια στα βόρεια και το ορεινά, με τα φαινόμενα να κρατούν ως το βράδυ.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ, ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος αρχικά και σταδιακά θα αρχίσει να χαλάει με τα πρώτα έντονα φαινόμενα να κάνουν την εμφάνισή τους από τα δυτικά και στη συνέχεια στα νότια.

Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα στα Δωδεκάνησα έως 6 μποφόρ. Βαθμιαία από το απόγευμα και από τα δυτικά θα στραφούν σε νότιους νοτιοανατολικούς 3 με 5 και τη νύχτα στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που σταδιακά από το απόγευμα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες αργά το βράδυ στα νότιο Ιόνιο και την Πελοπόννησο και κατά τη διάρκεια της νύχτας στις υπόλοιπες περιοχές, οπότε πιθανώς θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Περιορισμένη ορατότητα ή τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά.

Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία νότιοι νοτιοανατολικοί, από το βράδυ 4 με 5 και τη νύχτα στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.