ΕΠΟΠ:Απελπιστική η κατάσταση στο δρόμο Λεχαινών - Κοτυχίου.

Δόθηκε χθες στη δημοσιότητα η παρακάτω ανακοίνωση από την Ένωση Πολιτών για την Οικολογία και το Περιβάλλον Λεχαινών:

«Τον γεμάτο λακκούβες πολυσύχναστο δρόμο που οδηγεί στη λιμνοθάλασσα, το ιχθυοτροφείο, τις παιδικές κατασκηνώσεις και την θάλασσα που επισκέπτονται καθημερινά δεκάδες λουόμενοι καταγγέλλει η Ένωση Πολιτών για την Οικολογία και το Περιβάλλον (ΕΠΟΠ) γιατί  δεν συντηρείται από τον Δήμο Ανδραβίδας. Συγκεκριμένα αναφέρει:

Χωρίς καμία συντήρηση παραμένει εφέτος ο δρόμος Λεχαινών-Κοτυχίου, ένας πολυσύχναστος δρόμος που  χρησιμοποιούν καθημερινά εκατοντάδες οδηγοί οχημάτων, κάτοικοι της περιοχής, αγρότες και κτηνοτρόφοι, οι εργαζόμενοι και οι επισκέπτες της λιμνοθάλασσας και του ιχθυοτροφείου, οι επισκέπτες και οι φιλοξενούμενοι στις παιδικές κατασκηνώσεις, αλλά και οι λουόμενοι που κάνουν τα μπάνια τους στην εκεί παραλία.

Ο δρόμος αυτός είναι γεμάτος λακούβες που κάνουν την οδήγηση των οχημάτων προβληματική με επιπτώσεις στην ασφάλειά τους και  στα...λάστιχά τους.
Ολες τις προηγούμενες χρονιές ο Δήμος φρόντιζε τους καλοκαιρινούς μήνες να καλύπτει τις λακούβες, εφέτος όμως ο δρόμος αυτός έχει αφεθεί στην τύχη του. Προφανώς ο δήμαρχος και οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι έχουν αφοσιωθεί στο μεγαλεπήβολο Διεθνές Φεστιβάλ τους  και δεν μπορούν να διαθέσουν χρόνο και χρήματα για λίγη άσφαλτο που θα μπαλώσει τις τρύπες της αδιαφορίας τους... Ας ενεργοποιηθούν έστω και τώρα, πριν περάσει το καλοκαίρι».