Δυτική Αχαΐα: Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ο δήμος για το ποιος «έριξε» την ιστοσελίδα του

Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προσέφυγε η Δημοτική Αρχή του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, προκειμένου να εντοπιστούν τα ηλεκτρονικά ίχνη του δράστη που το Σάββατο 1η Φεβρουαρίου "έριξε" την ιστοσελίδα του Δήμου "μπλοκάροντας" τον server για περισσότερες από 30 ώρες.

Η Δημοτική Αρχή καταγγέλλει και δημόσια τη συγκεκριμένη ενέργεια και προειδοποιεί ότι δεν θα έχει καμία ανοχή σε ζητήματα που αφορούν στη διαχείριση του δημόσιου χρήματος, αλλά και στην περιουσία του Δήμου.

Η επίσημη ιστοσελίδα dimosdymaion.gr αποτελεί αδιαμφισβήτητα περιουσιακό στοιχείο του Δήμου, καθώς δημιουργήθηκε με χρήματα των δημοτών της Δυτικής Αχαΐας, προκειμένου να υπηρετεί την ενημέρωση και την πρόσβασή τους στην πληροφορία.

Προφανώς η λειτουργία της, αλλά και η πρόθεση εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής για την περαιτέρω αξιοποίησή της με σκοπό να λάβει πιο διευρυμένα χαρακτηριστικά για την εξυπηρέτηση των δημοτών ενόχλησε κάποιους που εξακολουθούν να πιστεύουν ότι το προσωπικό τους συμφέρον ή άλλου είδους σκοπιμότητες είναι υπεράνω του δημόσιου και κοινού οφέλου