ΔΕΚΑ: «Στο κενό έπεσε η ψευδεπίγραφη και συκοφαντική καταγγελία»

Απερρίφθη η ένσταση της ΠΑΕΚ κατά του Μένιου Κουτρόπουλου

Με αιχμηρή ανακοίνωση η παράταξη ΔΕΚΑ κάνει γνωστό ότι η ένσταση της ΠΑΕΚ κατά του Μένιου Κουτρόπουλου απερρίφθη από την εκλογική επιτροπή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Στο κενό έπεσε η ψευδεπίγραφη και συκοφαντική καταγγελία κατά της υποψηφιότητας του κ΄. Αριστομένη Κουτρόπουλου στο τμήμα Μεταποίησης του συνδυασμού μας Δημιουργικό Επιμελητηριακό Κίνημα Αιγιαλέων (Δ.Ε.Κ.Α.).  Η επιτροπή εκλογών απέρριψε την ένταση της ΠΑΕΚ (…;;;) μετά από διεξοδική εξέταση της υπόθεσης όπως αναφέρεται στην σχετική γνωστοποίηση της απόρριψης η οποία μας κοινοποιήθηκε χθες.

Η ατυχής ενέργεια εις βάρος της παράταξής μας με την μεθοδευμένη στοχοποίηση ενός μέλους μας  και όσων ακολούθησαν αυτής προκαλούν την κοινή λογική για τις μεθόδους που επέλεξε ο επικεφαλής της ΠΑΕΚ για να υπερασπιστεί τα οφίτσιά του για τα οποία προφανώς δεν διστάζει να παραβεί και βασικές αρχές της δεοντολογίας των εκλογών και της επιβαλλόμενης συναδελφικότητας προκειμένου να εξυπηρετήσει τους σκοπούς του!

Η τραγική παρουσία του στη συνεδρίαση της επιτροπής εκλογών ζητώντας ωρυόμενος ελέγχους των αρμοδίων αρχών με εισαγγελική παραγγελία, τον καθιστά υπόλογο απέναντι στην τοπική κοινωνία. Η πληρότητα του φακέλου που προσκόμισε η ΑΡΤΕΝ Α.Ε. δεν επιτρέπει καμία άλλη παρερμηνεία και περαιτέρω συκοφάντηση. Καλούμε τους αξιότιμους συμπολίτες που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο της ΠΑΕΚ των οποίων προφανώς κατεχράστη την εμπιστοσύνη τους και την υπογραφή τους καταθέτοντας ένσταση σαν ΠΑΕΚ (όχι σαν επικεφαλής), να τον επαναφέρουν στην τάξη. Επαινούμε και δημόσια όσα μέλη της επικοινώνησαν μαζί μας διαχωρίζοντας την θέση τους από αυτές τις μεθόδους, δεδομένου ότι πρώτιστο μέλημα όλων μας, οφείλει να είναι η υπηρέτηση του επιμελητηρίου επ΄ ωφελεία των μελών του, ελευθέρων επαγγελματιών, επιχειρηματιών και εμπόρων.

Βεβαίως, η δημόσια δήλωση του κ΄. Τηλιγάδα ότι: ενώ είναι υποψήφιος για πρόεδρος όπως ορίζει ο νόμος ως επικεφαλής, το 2011 του προτάθηκε από τον κ΄. Μαρλαφέκα η προεδρία του Επιμελητηρίου αλλά αυτός… προτίμησε την αντιπροεδρία ακυρώνοντας συνειδητά την υπόσταση του υποψηφίου προέδρου αρεσκόμενος στο ρόλο του αντικαταστάτη ως αντιπρόεδρος, απαντά μοιραία γι΄ αυτόν, πέραν της απραξίας του και δημόσια τους πραγματικούς σκοπούς της εμπλοκής του με τα επιμελητηριακά ζητήματα.

Το Δημιουργικό Επιμελητηριακό Κίνημα Αιγιαλέων (Δ.Ε.Κ.Α.) γεννήθηκε ως αναγκαία έκφραση των συμφερόντων της τοπικής οικονομίας και μόνο και σ΄ αυτή την κατεύθυνση τα μέλη του θα μείνουν προσηλωμένα στην αγωνιώδη προσπάθεια για την βελτίωση των οικονομικών συνθηκών των μικρομεσαίων επαγγελματικών, καταστηματαρχών και εμπόρων. Κάθε άλλη δόλια υπονόμευση της προσπάθειάς μας να θεωρούν βέβαιο οι εμπνευστές της, ότι θα πέφτει στο κενό όπως έπεσε και η ένσταση που υπεβλήθη εις βάρος μας».