Από 6 - 9 Σεπτέμβρη η 17η Αγροτική Έκθεση Χαλανδρίτσας

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρούν οι προετοιμασίες για την διοργάνωση της 17ης Αγροτικής Έκθεσης που πραγματοποιεί ο Δήμος Ερυμάνθου στον Παραδοσιακό Οικισμό της Χαλανδρίτσας από 6 έως 9 Σεπτεμβρίου 2018.

Αυξημένο είναι το ενδιαφέρον συμμετοχής επιχειρήσεων εμπορίας αγροτικών μηχανημάτων και εταιρειών παροχής σύγχρονων υποστηρικτικών υπηρεσιών, καθώς και παραγωγών αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων από την ευρύτερη περιοχή.

Επίσης μεγάλο ενδιαφέρον συμμετοχής επιδεικνύεται από ειδικές επαγγελματικές κατηγορίες, όπως χειροποίητες κατασκευές ειδών λαϊκής τέχνης, κοσμημάτων, ζωγραφικής & αγιογραφίας, κηροπλαστεία, ανθοκομικά, παλαιοπώλες, κ.ά.

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα, εκτός από την περιήγηση της ίδιας της Έκθεσης, να περπατήσουν τα λιθόστρωτα δρομάκια του παραδοσιακού οικισμού και να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις που προγραμματίζονται για όλο το τετραήμερο (χορευτικά, πολιτιστικά δρώμενα, μουσικές βραδιές, ιππασία, τοξοβολία, έκθεση φωτογραφίας, Καραγκιόζη, κλπ.)

Εκτός από το Δήμο Ερυμάνθου που έχει την κύρια ευθύνη της διοργάνωσης, η Έκθεση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και συμμετέχουν ως συνδιοργανωτές και την υποστηρίζουν, η Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας, η Περιφερειακή 'Ένωση Δήμων, το Επιμελητήριο Αχαΐας και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χαλανδρίτσας. Συμμετοχή στην Έκθεση έχουν επίσης και άλλοι Δήμοι της Αχαΐας, Συνεταιρισμοί, Υπηρεσίες, Σύλλογοι, κ.α.

INFO: Για τον καλύτερο συντονισμό και πληρέστερη ενημέρωση οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα: 2694360312, 2694360320 και ηλεκτρονικά στο email: [email protected] ή στο φαξ: 26940-22086.

Αιτήσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές έως και την 31η Αυγούστου 2018.