Αιγιάλεια: Ξεκαθάρισμα η παραίτηση Καλογερόπουλου με αφορμή το αδιέξοδο στη διαχείριση των απορριμμάτων

Τα αδιέξοδα που δημιουργήθηκαν στη δημοτική αρχή Αιγιαλείας φαίνεται ότι έδωσαν κι εκείνη τη δικαιολογία που αναζητούσε ο Θανάσης Παναγόπουλος για να ξεκαθαρίσει τους λογαριασμούς του με τον μέχρι πρότινος Γραμματέα -και στην ουσία άτυπο συνδιαχειριστή του στο δήμο- Γραμματέα Δημήτρη Καλογερόπουλο που το μεσημέρι της Πέμπτης υπέβαλλε την παραίτησή του μετά από απαίτηση Παναγόπουλου προφανώς σε μια προαναγγελθείσα εδώ και αρκετές ημέρες εκκαθάριση για θέματα που αφορούσαν εσωτερικά και τις μεταξύ τους σχέσεις.

Στην επιστολή του προς τον δήμαρχο Αιγιαλείας ο Δημήτρης Καλογερόπουλος αναφέρει:

«Κύριε Δήμαρχε,

      Διαπιστώνοντας τη διαφορετική μας φιλοσοφία σχετικά με τη συνεργασία και την  αντιμετώπιση  των δημοτικών θεμάτων, σας υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση  του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Αιγιαλείας.

     Υπερασπίζοντας τις αρχές και τις αξίες μου, με μοναδικό πλούτο την ασφάλεια της γνώσης και της πολύχρονης εμπειρίας μου και με την ικανοποίηση από το αποτέλεσμα της μέχρι τώρα ανάμειξης μου με την τοπική αυτοδιοίκηση, θα συνεχίσω να ενδιαφέρομαι για το μέλλον του τόπου μας.

     Σας εύχομαι να συνεχίσετε τη θητεία σας απρόσκοπτα και ανεπηρέαστα παράγοντας έργο  που θα ικανοποιήσει τους συμπολίτες μας .

  Παρακαλώ για την προώθηση της προβλεπόμενης από το νόμο διαδικασίας»

**Η λιτή ανακοίνωση που εξεδόθη από το γραφείο του δημάρχου αναφέρει: «Αποδεχόμενος την πρόταση του Δημάρχου Αιγαλείας Θανάση Παναγόπουλου,

ο Δημήτρης Καλογερόπουλος παραιτήθηκε από τη θέση του Γενικού Γραμματέα

του Δήμου και  από τα καθήκοντά που ασκούσε μέχρι σήμερα.

Ο Δήμαρχος Αιγαλείας τον ευχαριστεί για την 3χρονη συνεργασία τους»