Αγωνία για την 36χρονη που πήδηξε από γέφυρα

Στο νοσοκομείο του Πύργου εξακολουθεί να νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα στα πόδια η 36χρονη γυναίκα, που το απόγευμα της Τετάρτης βούτηξε στο κενό, από γέφυρα της Εθνικής οδού Πατρών-Πύργου στο ύψος των Χανακίων. Σύμφωνα με μαρτυρίες διερχόμενων οδηγών η γυναίκα περπατούσε για αρκετή ώρα πάνω στη γέφυρα και έδειχνε ταλαιπωρημένη. Οι κινήσεις της προκάλεσαν την ανησυχία κάποιων εξ αυτών, οι οποίοι ενημέρωσαν τις αστυνομικές αρχές.

Πληροφορίες από την αστυνομία λένε ότι αστυνομικοί του Α.Τ. Πύργου που περιπολούσαν στην περιοχή, την είδαν λίγο πριν κάνει το άλμα στο κενό ενώ εκείνοι κινούνταν στην Εθνική Οδό με κατεύθυνση προς την Πάτρα. Η γυναίκα ήταν στην απέναντι πλευρά του δρόμου και πίσω από τα κάγκελα της γέφυρας.

Κινήθηκαν για λίγα μέτρα και μόλις ο δρόμος άδειασε έκαναν αναστροφή για να πλησιάσουν τη γυναίκα. Πριν προλάβουν όμως και ενώ αυτή είχε πλάτη προς αυτούς, την είδαν να πηδά στο κενό. Στο σημείο έσπευσαν κάτοικοι της περιοχής, η αστυνομία και ασθενοφόρο που την μετέφερε στο νοσοκομείο.