Άνω Αλισσός: Παράνομη χωματερή δίπλα στον ποταμό Πείρο

Τον άμεσο καθαρισμό της περιοχής που γειτνιάζει με τον ποταμό Πείρο, στο ύψος της γέφυρας του Άνω Αλισσού, ζητά με επιστολή προς τις αρμόδιες αρχές ο Σύλλογος Αλισσαίων "Πείρος". Μεταξύ άλλων αναφέρεται πως ο χώρος τους τελευταίους μήνες έχει μετατραπεί σε παράνομη χωματερή.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Εδώ και τέσσερις μήνες περίπου το σημείο της γέφυρας άνω Αλισσου προς Λουσικά έχει γίνει μια παράνομη χωματερή σκουπιδιών και μπαζών

Με αποτέλεσμα ενώ πριν δυο χρόνια αυτός ο χώρος  είχε καθαριστεί  και μάλιστα υπήρχε και τοποθέτηση πινακίδας απαγορεύεται η ρίψη μπαζών σκουπιδιών δυστυχώς και πάλι να έχουμε το ίδιο απαράδεκτο φαινόμενο και ο χώρος αυτός που γειτνιάζει στον ποταμό, Πείρο να έχει γίνει αποδέκτης μπαζών και σκουπιδιών προκαλώντας άσχημη εικόνα και να υπάρχει κίνδυνος με τις βροχές αυτό το υλικό να κατέβει στο ποτάμι με σοβαρές συνέπειες για το ποτάμι την Θάλασσα αλλά και της περιουσίες κατοίκων.

Παρακαλούμε όπως λάβετε άμεσα μέτρα καθαρισμού προφυλάσσοντας τον χώρο

Εμείς ενημερώνουμε ότι όποιον δούμε να αφήνει μπάζα σκουπίδια στον χώρο θα κινηθούμε νομικά εναντίον του  και πρέπει αυτή η απαράδεκτη κατάσταση που υποβιβάζει το περιβάλλον  της περιοχής μας να σταματήσει.

Η επιστολή έχει κοινοποιηθεί 

Προς Δήμο Δυτικής Αχαΐας

Κοιν: Κτηματική Υπηρεσία Δημοσίου

Κοιν: Αστυνομικό τμήμα Δήμου δυτικής Αχαΐας

Κοιν: προέδρους Άνω Αλισσού και Λουσικών