H Σχολή Επιχειρηματικότητας για το 2018 έρχεται στην Πάτρα

Μετά την επιτυχημένη υλοποίησή της σε Αθήνα και Βόλο το 2017, η Σχολή Επιχειρηματικότητας συνεχίζει δυναμικά το ταξίδι της και το 2018,στην Πάτρα από τις 26 Φεβρουαρίου έως τις 2 Μαρτίου δίνοντας την ευκαιρία στους νέους, επίδοξους επιχειρηματίες των δύο πόλεων να έρθουν ένα βήμα πιο κοντά στο να πραγματοποιήσουν την επιχειρηματική τους ιδέα.

Διοργανωτής της πρωτοβουλίας είναι η διεθνής μη κερδοσκοπική οργάνωση Think Young, η οποία έχει υλοποιήσει περισσότερες από 30 Σχολές παγκοσμίως, σε πόλεις όπως το Χονγκ Κονγκ, οι Βρυξέλλες, η Μαδρίτη κ.α. Τα τελευταία τρία χρόνια, οι Σχολές διοργανώνονται και στην Ελλάδα, με τη χρηματοδότηση του Ιδρύματος της Coca-Cola(TheCoca-ColaFoundation) και τηςCoca-Cola στην Ελλάδα,η οποία σταθερά στηρίζει πρωτοβουλίες και προγράμματα που ενθαρρύνουν τη νεανική – και όχι μόνο - επιχειρηματικότητα.

Η Σχολή Επιχειρηματικότητας, ένας θεσμός που έχει εμπνεύσει και δώσει σε περισσότερους από 500 επίδοξους επιχειρηματίεςστη χώρα μας, την ευκαιρία να δουν στην πράξη πώς στήνεται μια βιώσιμη επιχείρηση,επισκέπτεταιγια πρώτη φορά την Πάτρα και δεύτερη τη Θεσσαλονίκη.

Με θέμα τις Νέες Τεχνολογίες στην Πάτρα και Sharing Economy στη Θεσσαλονίκη, περίπου 100 συμμετέχοντες σε κάθε Σχολή, θα έχουν την ευκαιρία, μέσα σε μία εβδομάδα, να γνωρίσουν καταξιωμένους επιχειρηματίες– μέντορες, οι οποίοι θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους και θα τους δώσουν συμβουλές για το πώς μια επιχειρηματική ιδέα μπορεί να μετατραπεί σε πράξη. Στη συνέχεια, οι ομάδες των συμμετεχόντων θα παρουσιάσουν την επιχειρηματική τους ιδέα μπροστά στη κριτική επιτροπή και οι τρεις ομάδες που θα αναδειχθούν νικήτριες, θα κερδίσουν έπαθλα που θα τους βοηθήσουν να προχωρήσουν στην υλοποίηση του επιχειρηματικού τους πλάνου.

Οι Σχολές της Πάτρας και της Θεσσαλονίκης ολοκληρώνουν το ταξίδι της Σχολής Επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα για το 2017-2018, στοχεύοντας στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας σε όλη τη χώρα, αλλά και τη δημιουργία ευκαιριών για τους νέους του τόπου μας σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκονται.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στη Σχολή Επιχειρηματικότητας της Πάτρας ή της Θεσσαλονίκης, μπορούν να επισκεφθούν το www.entrepreneurshipschool.comκαι να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα.

Δήλωσε συμμετοχή τώρα!

www.entrepreneurshipschool.com

www.facebook.com/thinkyoungentrepreneurshipschool

https://twitter.com/entreprnschool

https://www.linkedin.com/company/thinkyoung

 

Σχετικά με το EntrepreneurshipSchool

TοEntrepreneurshipSchool διοργανώνεται από το 2011 σε ετήσια βάση στις Βρυξέλλες και το Χονγκ Κονγκ, ενώ προσφάτως έχει επεκταθεί στη Μαδρίτη, το Ναϊρόμπι, το Μιλάνο, τη Γενεύη και την Αθήνα. Κάθε χρόνο, περισσότεροι από 500 νέοι από όλο τον κόσμο έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν με επιτυχημένους επιχειρηματίες και να αναπτύξουν τις δεξιότητες που χρειάζονται για να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση. «Καθηγητές» έχουν υπάρξει, μεταξύ άλλων, ο ιδρυτής του WallStreetInstituteInternational, και η συνιδρυτής της TOMTOM, ενώ το EntrepreneurshipSchool συνεργάζεται επίσης με τις εταιρείες Google, Huawei, Amway, TheCoca-ColaCompany, καθώς και με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Μπορείτε να δείτε στιγμιότυπα από προηγούμενες διοργανώσεις εδώ. www.entrepreneurshipschool.com

 

Σχετικά με τη ThinkYoung:

Η ThinkYoung είναι το πρώτο thinktank που εστιάζει στους νέους. Ιδρύθηκε στις Βρυξέλλες το 2007, και διατηρεί γραφεία στη Γενεύη και το Χονγκ Κονγκ. Είναι μια μη κερδοσκοπική οργάνωση, με στόχο να κάνει τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος για τους νέους, μέσω της διεξαγωγής υψηλής ποιότητας έρευνας για τις απόψεις των νέων ανθρώπων, και της συμμετοχής τους στις διαδικασίες λήψης αποφάσεων. Με βάση την έρευνα, διοργανώνει εκπαιδευτικά σεμινάρια και εργαστήρια για την κατάρτιση των νέων, ώστε να τους παράσχει τα εργαλεία που θα τους επιτρέψουν να έχουν θετικό αντίκτυπο στους χώρους και τις κοινωνίες όπου δραστηριοποιούνται. www.thinkyoung.eu

 

Σχετικά με το The Coca-Cola Foundation:

Το The Coca-Cola Foundation είναι το παγκόσμιο φιλανθρωπικό Ίδρυματης The Coca-Cola Company. Από την ίδρυσή του, το 1984, το Ίδρυμα έχει διαθέσει περισσότερα από 840 εκατομμύρια δολάρια σε δωρεές για την υποστήριξη βιώσιμων κοινωνικών πρωτοβουλιών σε όλο τον κόσμο.

H The Coca-Cola Company και το The Coca-Cola Foundation, δεσμεύονται να προσφέρουν το 1% των καθαρών ετήσιων κερδών της εταιρείας στις τοπικές κοινωνίες όπου δραστηριοποιούνται, με στόχο να υποστηρίξουν ενεργά την βιώσιμη ανάπτυξη και μακροπρόθεσμα το μέλλον τους. Ειδικά για την Ελλάδα, εκτός από την υποστήριξη της επιχειρηματικής ανάπτυξης και της εξέλιξης των νέων, το Ίδρυμα της CocaCola έχει αναπτύξει πρωτοβουλίες για την ορθολογική διαχείριση υδάτινων πόρων, καθώς και προγράμματα ενίσχυσης των τοπικών κοινωνιών, προσφέροντας σχεδόν $4 εκατομμύρια στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια των τελευταίων πέντε χρόνων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το The Coca-Cola Foundation, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: www.coca-colacompany.com/our-company/the-coca-cola-foundation.

 

Σχετικά με την TheCoca-ColaCompany:

Η The Coca-Cola Company (NYSE:KO) είναι η μεγαλύτερη εταιρεία μη αλκοολούχων ποτών στον κόσμο, με περισσότερα από 500, ανθρακούχα ή μη, εμπορικά σήματα και περισσότερες από 3.800 επιλογές προϊόντων. Μαζί με την Coca-Cola, ένα από τα πιο πολύτιμα και αναγνωρίσιμα εμπορικά σήματα στον κόσμο, η TheCoca-ColaCompany εμπορεύεται 20 brands αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων, εκ των οποίων 18 είναι διαθέσιμα σε επιλογές με μειωμένες, χαμηλές ή και καθόλου θερμίδες. Τοχαρτοφυλάκιοτης The Coca-Cola Company περιλαμβάνει, μεταξύάλλων, τα brands Diet Coke, Coca-Cola Zero, Fanta, Sprite, Dasani, vitaminwater, Powerade, Minute Maid, Simply, Del Valle, Georgia και Gold Peak. Μέσω του μεγαλύτερου συστήματος διανομής στον κόσμο, αποτελεί τον No. 1 προμηθευτή σε όλες τις κατηγορίες μη αλκοολούχων ποτών, ανθρακούχων ή μη. Καταναλωτές σε περισσότερες από 200 χώρες απολαμβάνουν τα προϊόντα της, περισσότερες από 1,9 δισ. φορές την ημέρα.

Διατηρώντας τη δέσμευσή της για διαμόρφωση βιώσιμων κοινωνιών, η The Coca-Cola Company επικεντρώνεται σε πρωτοβουλίες που μειώνουν το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα, δημιουργούν ένα ασφαλές, χωρίς αποκλεισμούς περιβάλλον εργασίας για τους εργαζομένους της και ενισχύουν την οικονομική ανάπτυξη των κοινωνιών στις οποίες δραστηριοποιείται. Σε συνεργασία με τους κατά τόπους εμφιαλωτές της, η The Coca-Cola Company βρίσκεται ανάμεσα στους 10 κορυφαίους εργοδότες παγκοσμίως, με περισσότερους από 700.000 συνεργάτες.

Η Coca-Cola Hellas είναι θυγατρική εταιρεία της The Coca-Cola Company με ευθύνη για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα. Δραστηριοποιείται στον χώρο της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών αναφορικά με τη χάραξη της στρατηγικής marketing, την προώθηση, την έρευνα αγοράς, τη διαφήμιση και την προστασία της φήμης των προϊόντων της The Coca-Cola Company. Παρέχει επίσης τεχνογνωσία και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα προϊοντικής επικοινωνίας, καθώς και υπηρεσίες για τη διασφάλιση των ποιοτικών ελέγχων των προϊόντων. Στην Ελλάδα, εμφιαλωτής της The Coca-Cola Company είναι η Coca-Cola Τρία Έψιλον που μαζί με την Coca-Cola Hellas, αποτελούν το Σύστημα της Coca-Cola στην Ελλάδα.

Η Coca-Cola Τρία Έψιλονδραστηριοποιείται εδώ και 47 χρόνια στην ελληνική αγορά και αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής μη αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα, όπου παράγεται το 96% των προϊόντων της. Ανήκει στον Όμιλο Coca-Cola HBC, έναν από τους μεγαλύτερους εμφιαλωτές και διανομείς των προϊόντων της The Coca-Cola Company παγκοσμίως και τον μεγαλύτερο στην Ευρώπη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την The Coca-Cola Company, επισκεφτείτε το Coca-Cola Journey στοwww.coca-colacompany.com, ακολουθήστε μας στο Twitter στο twitter.com/CocaColaCo, επισκεφτείτε το blog www.coca-colablog.com ή βρείτε μας στο Linkedin, στο www.linkedin.com/company/the-coca-cola-company.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με:

ΛείαΙωαννίδη – Account Manager

Asset Ogilvy Public Relations

τηλ. 210 6660420

e-mail: leia.ioannidi@assetogilvy.gr

 

*Για πρώτη φορά η Σχολή Επιχειρηματικότητας επισκέπτεται την Πάτρα!

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στοwww.entrepreneurshipschool.com