Τα παιδιά ζωγραφίζουν για την οδική ασφάλεια - Εκδήλωση της ΕΛΑΣ

Mικρά παιδιά - δημιουργοί ζωγραφιών, που ξεχώρισαν στην έκθεση παιδικής ζωγραφικής: «η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών», προσκλήθηκαν χθες (Τρίτη 16 Μαΐου), μαζί με γονείς και συγγενικά τους πρόσωπα, σε μία διαφορετική εκδήλωση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Πρόκειται για την 6χρονη Μαρία από την Αγία Παρασκευή, τον 6χρονο Μιλτιάδη από την Κω, την 7χρονη Κατερίνα από τον
Κορυδαλλό, την 8χρονη Ζαχαρένια από τη Νίκαια, την 8χρονη Μαρία-Άννα από την Ιστιαία, την 9χρονη Μαρία-Μελίνα από την Ιστιαία, τον 11χρονο Μεγακλή από την Αγία Παρασκευή, την 11χρονη Μαγδαληνή από το Περιστέρι, τη 12χρονη Χαρά από την Αθήνα, τον 12χρονο Χρήστο από την Αθήνα και τη 12χρονη Pαναγιώτα από τη Θεσσαλονίκη. Στις ζωγραφιές που ξεχώρισαν ανήκει και αυτή της 6χρονης Χριστίνας από τη Μεταμόρφωση, η οποία δεν μπόρεσε να παραβρεθεί.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Παύλος Μπακογιάννης», παρουσιάστηκαν οι (12) ζωγραφιές, οι οποίες επελέγησαν από την Οργανωτική Επιτροπή της έκθεσης ζωγραφικής, που πραγματοποιήθηκε από 20 Μαρτίου - 8 Απριλίου, στο Golden Hall, στο Μαρούσι Αττικής.
Tα παιδιά συνεχάρησαν προσωπικά ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, η Γενική Επιθεωρητής Αστυνομίας Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων, Αντιστράτηγος Ζαχαρούλα Τσιριγώτη και ο Γενικός Διευθυντής της «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ», Γεώργιος Καλούδης.
Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης, η Αντιπρόεδρος του "Μαζί για το Παιδί", Αλεξάνδρα Μαρτίνου και ο ζωγράφος Δημήτρης Κούκος.