Στοιχεία και φωτογραφίες της 22χρονης Αγγελικής από το Αίγιο έδωσε η Αντιτρομοκρατική

 

Στο πλαίσιο των ερευνών που διενεργεί η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.), μετά τη σύλληψη του καταζητούμενου τρομοκράτη Χριστόδουλου Ξηρού, δόθηκαν στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης του Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας της 22χρονης κοπέλας από το Αίγιο η οποία αναζητείται, καθώς και ενός Αλβανού υπηκόου που θεωρείται συνεργάτης του Ξηρού.
Υπόθεση Ξηρού: Η Αντιτρομοκρατική έδωσε στοιχεία και φωτογραφίες της 22χρονης Αγγελικής από το Αίγιο

Πρόκειται για την Αγγελική Σπυροπούλου του Παναγιώτη και της Παρασκευής, γεν. 26/07/1992 στο Αίγιο Αχαΐας, η οποία αναζητείται από τις αστυνομικές Αρχές για την εμπλοκή της στην υπόθεση. Στο πλαίσιο της έρευνας δόθηκαν στη δημοσιότητα 33 φωτογραφίες της παραπάνω κοπέλας, από τις οποίες στην πρώτη απεικονίζεται στο Δελτίο Αστυνομικής της Ταυτότητας, που εκδόθηκε το 2006 και στις υπόλοιπες 32 απεικονίζεται σε στιγμιότυπα εικόνων κλειστού κυκλώματος καμερών ασφαλείας, τέλη Δεκεμβρίου του 2014 και αρχές Ιανουαρίου του 2015.

Αντίστοιχα, δόθηκαν στη δημοσιότητα και φωτογραφίες του συλληφθέντα για την εμπλοκή του στην υπόθεση (επ.) KOKA (ον.) HARI του JANI και της SOFIA , γεν. 26/11/1976 στην Αλβανία και φωτογραφίες καταφανώς πλαστού Δελτίου Ταυτότητας, υπό στοιχεία «ΧΡΥΣΑΚΗΣ Θεοχάρης», στο οποίο υπάρχει φωτογραφία του παραπάνω συλληφθέντα υπηκόου Αλβανίας (επ.) KOKA (ον.) HARI. Το συγκεκριμένο πλαστό Δελτίο Ταυτότητας βρέθηκε και κατασχέθηκε, κατά τη διενέργεια έρευνας σε μονοκατοικία στην Κερατέα Αττικής, όπου διέμενε ο Χριστόδουλος Ξηρός.
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με την σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των διωκομένων αδικημάτων, αλλά και προς ανακάλυψη στοιχείων ταυτότητας λοιπών συνεργών στην εν λόγω υπόθεση.
Στο πλαίσιο αυτό παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τη συγκεκριμένη δημοσιοποίηση και κυρίως αν τα παραπάνω πρόσωπα, με τα δημοσιοποιηθέντα ή με άλλα στοιχεία ταυτότητας, έχουν προβεί σε οποιαδήποτε συναλλαγή όπως, εκμίσθωση οχήματος, διαμερίσματος, οικίας, γκαράζ ή άλλου χώρου κ.λ.π., να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 1014 και 10414 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.