Σε λίγες μέρες επιστρέφει σπίτι της η 8χρονη που την δάγκωσε οχιά.

Τρεις ημέρες έμεινε στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας η 8χρονη Μαρία, που δέχτηκε το τσίμπημα οχιάς. Σύμφωνα με τον ενταντικολόγο και υπεύθυνο της ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου Ανδρέα Ηλιάδη «η μικρή Μαρία είναι εκτός μονάδας πλέον, πήγαν όλα καλά, δεν κινδυνεύει η ζωή της. Έμεινε τρεις μέρες στην εντατική, έγιναν όλα όσα έπρεπε και πλέον είναι σε άριστη κατάσταση.

Επικοινωνεί, είναι χαρούμενη και χαμογελαστή. Δεδομένου ότι βγήκε χθες από την εντατική σε λίγες ημέρες θα επιστρέψει σπίτι της. Οι γονείς είναι πάρα πολύ ευχαριστημένοι, λειτούργησε το σύστημα όπως έπρεπε. Είναι μία ευκαιρία να πούμε επειδή έρχεται και καλοκαίρι πως πρέπει να προσέχουν τα μικρά παιδιά κι αν τυχόν υπάρχει τσίμπημα και έχουν δείγμα ότι είναι φίδι, να ανατρέχουν αμέσως στα νοσοκομεία, όπως έκαναν και οι γονείς της Μαρίας».

Η μικρή Μαρία έπαιζε με τα αδέρφια της όταν την τσίμπησε μία οχιά, την οποία η μικρή δεν είχε αντιληφθεί. Αμέσως πήγε στους γονείς της οι οποίοι χωρίς να χάσουν χρόνο την μετέφεραν στο κέντρο Υγείας του Πύργου και από εκεί διεκομίσθη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών.