Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Ημερίδα του Ε.Κ.Α.ΜΕ. Αιγίου

Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017 σε μια κατάμεστη αίθουσα στο Πολιτιστικό Κέντρο "Αλέκος Μέγαρης" πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα για τον Αυτισμό που διοργάνωσε το Ε.Κ.Α.ΜΕ./ΑμεΑ Αιγίου σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο και την ευγενική Υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Παρόντες ήσαν οι βουλευτές Αχαΐας κ. Νίκος Νικολόπουλος και κ. Ιάσονας Φωτήλας, ο Δήμαρχος Αιγιάλειας κ. Θανάσης Παναγόπουλος, ο πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημήτρης Μπούνιας, ο Βοηθός Περιφερειάρχη και συντονιστής της ημερίδας κ. Αντώνης Χαρακόπος, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αιγίου κ. Σωτρήρης Κοίλιας,  η Προϊσταμένη του Π.Ε.Δ.Υ. Αιγίου κα. Παγώνα Κανταρτζή και η Διοικητής Λιμενικού Τμήματος Αιγίου κα. Ελένη Κλάγκου.

Το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α.ΜΕ. νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει αρχικά τους ομιλητές της Ημερίδας, τον κ. Γκιουζέλη Ιωάννη (ψυχίατρο), την κα. Αντωνία Δεληγιάννη (παιδοψυχίατρο), την κα. Βασιλική Μπαρτζώκα (λογοπεδικό), τον κο. Παναγιώτη Παπακωνσταντινόπουλο (ιατρό νευρολόγο), την κα. Αναστασία Κουκοπούλου (ψυχολόγο), την κα. Αθηνά Αντωνοπούλου και κα. Αλεξάνδρα Βαρβία (κοινωνικοί λειτουργοί του Ε.Κ.Α.ΜΕ.) που με απλό και κατανοητό τρόπο εντρύφησαν στην έννοια του αυτισμού και μετέδωσαν τη γνώση τους στους παρευρισκόμενους.

Την κα. Τασία Μανωλοπούλου-Νικολοπούλου μητέρα παιδιού με αυτισμό η οποία μίλησε για τα βιώματα που η ίδια είχε και η οικογένειά της.