Μαχαιρώματα νεαρών στην Πάτρα

Συνελήφθησαν, την Πάτρα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, τρεις ανήλικοι ημεδαποί και συγκεκριμένα δύο αγόρια ηλικίας 16 και 17 ετών και μια 16χρονη σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για συμμετοχή και ηθική αυτουργία σε απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Επίσης με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας αναζητείται για να συλληφθεί, ένας 26χρονος, υπήκοος Αλβανίας, συνεργό των δραστών. Επιπλέον,  συνελήφθησαν δυο από τους γονείς των ανηλίκων επειδή
παραμέλησαν της εποπτεία των παιδιών τους.
Ειδικότερα, οι τέσσερις δράστες, διαπληκτίστηκαν και συνεπλάκησαν με ακόμη τέσσερις ημεδαπούς με αποτέλεσμα ο 26χρονος Αλβανός να τραυματίσει με αιχμηρό αντικείμενο στο θώρακα ένα 27χρονο ημεδαπό.
Στο πλαίσιο συντονισμένων και μεθοδικών ερευνών οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών εντόπισαν και συνέλαβαν τους τρεις δράστες, ενώ βρήκαν στην οικία του 16χρονου ένα μαχαίρι και μια μπλούζα, τα οποία κατασχέθηκαν ως πειστήρια του εγκλήματος.
Οι τρεις ανήλικοι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα Ανηλίκων Πατρών, ενώ οι δυο γονείς αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.