Κλυδωνίζεται η ιστορική εφημερίδα "Πελοπόννησος".

Εφημερίδα Πελοπόννησος

Η κατάρρευση του Πατρινού Τύπου, άγγιξε και την εφημερίδα "Πελοπόννησος", μια από τις ισχυρότερες εφημερίδες στην ελληνική περιφέρεια τα τελευταία 40 χρόνια. Όπως ανακοινώθηκε, οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα προανήγγειλαν 48ωρη απεργία στις 1 και 2 Φεβρουαρίου. Οι λόγοι είναι πολλοί. Οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι δυο μήνες, έχουν γίνει πολλές περικοπές μισθών, επιδομάτων, υπερωριών, ενώ το χειρότερο είναι ότι απολύονται συνεχώς άνθρωποι, κάτι που φαίνεται ότι θα συνεχιστεί.

Η "Πελοπόννησος" άλλαξε ιδιοκτήτη πριν από λίγους μήνες. Ο κ. Σπ. Δούκας ιδιοκτήτης, ένας από τους παραδοσιακούς εκδότες της χώρας, πούλησε την εφημερίδα στο νεαρό επιχειρηματία κ. Θ. Λουλούδη. Ο τελευταίος, σχεδόν αμέσως προχώρησε σε αλλαγές στο φύλλο, την διάρθρωση και την οικονομική πολιτική της επιχείρησης αλλά τα αποτελέσματα δεν ήρθαν. Ένα μεγάλο πρόβλημα που προέκυψε είναι ότι διαταράχθηκαν και οι σχέσεις των δυο ανδρών που πλέον επικοινωνούν με εξώδικα. Ο κ. Δούκας έχει πετύχει και έξωση από το κτίριο που στεγάζεται η εφημερίδα. Η "Π" πρέπει μέχρι τις 8 Φεβρουαρίου να έχει μεταγκατασταθεί.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο κ. Λουλούδης δεν έχει την οικονομική ευχέρεια να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Σήμερα πάντως προσπαθούσε να βρεί χρήματα για να αποτρέψει την απεργία.