Κάλεσμα για ξεσηκωμό από τις Επιτροπές Αγώνα για το χαράτσι της ΔΕΗ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ στην Πάτρα, επί της Ακτής Δυμαίων, διοργανώνουν το πρωί της Τρίτης στις 9 οι Επιτροπές Αγώνα. Κυρίαρχο αίτημα η κατάργηση του τέλους ακινήτων που πληρώνεται μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ.

Σε ανακοίνωσή τους οι Επιτροπές Αγώνα  του Ανατολικού Διαμερίσματος της Πάτρας καλούν σε ξεσηκωμό και σε γενική άρνηση καταβολής του φόρου.  Μάλιστα, τα μέλη των Επιτροπών δηλώνουν αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν τη διακοπή ρεύματος σε κανένα συμπολίτη.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ! ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ

Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ

Ανακοινώθηκε ότι αυτές τις μέρες θα ξεκινήσουν οι διακοπές ρεύματος. Ο Περιφερειακός Διευθυντής της ΔΕΗ στη Δυτική Ελλάδα, με τις δηλώσεις του  τρομοκρατεί το λαό. Οι δηλώσεις αυτές ενισχύουν τους εκβιασμούς της κυβέρνησης, του «Μαύρου Μετώπου», της πλουτοκρατίας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΕΙ! ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Καταργούν τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, μειώνουν τους μισθούς, τα μεροκάματα και τις συντάξεις, κόβουν ότι έχει απομείνει από το 13ο και 14ο μισθό, πετσοκόβουν τα εργατικά δικαιώματα, διαλύουν την κοινωνική ασφάλιση, μας υποχρεώνουν να πληρώνουμε γιατρούς και φάρμακα, μας σπρώχνουν στην ανεργία, στη φτώχεια και στην καταστροφή για να σωθεί η πλουτοκρατία.

Τώρα είναι η ώρα και όσοι πλήρωσαν την α΄ δόση του χαρατσιού με στερήσεις, να αρνηθούν να πληρώσουν τις επόμενες.

ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΗ ΔΕΗ - ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ

•Παντού φτιάχνουμε ομάδες περιφρούρησης και παρεμπόδισης, προστατεύουμε τα ρολόγια της ΔΕΗ με κάθε τρόπο.

•Όπου εμφανιστούν συνεργεία διακοπής αντιδράμε οργανωμένα – μαζικά – δυναμικά, υπερασπιζόμαστε το γείτονά μας, δεν τους αφήνουμε να κόψουν το ρεύμα.

•ΟΛΟΙ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 17/01/12 στις 9 το πρωί έξω από την ΔΕΗ  (Ακτή Δυμαίων).»