Εξιχνιάστηκε ληστεία σε βάρος διανομέα φαγητού στην Πάτρα

Εξιχνιάστηκε, μετά από ενδελεχή έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ληστεία, η οποία είχε συμβεί πριν τρεις μήνες, στην Πάτρα και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 30χρονου ημεδαπού, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί, για διάπραξη ληστείας κατά
συναυτουργία.
Ειδικότερα, ο δράστης, ενεργώντας από κοινού, με έναν ακόμα συνεργό του που αναζητείται, αφαίρεσαν από 49χρονο ημεδαπό, με την χρήση σωματικής βίας και την απειλή όπλου, την δίκυκλη μοτοσικλέτα που χρησιμοποιούσε για την παράδοση παραγγελίας καταστήματος ψητοπωλείου, στο οποίο εργαζόταν, καθώς και το χρηματικό ποσό των εκατό ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.
Από την αστυνομική έρευνα που ενεργήθηκε, αξιοποιήθηκαν στοιχεία και δεδομένα, από τα οποία προέκυψαν τα πλήρη στοιχεία του 30χρονου δράστη, ο οποίος εντοπίστηκε και προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών.
Επισημαίνεται ότι η δίκυκλη μοτοσικλέτα είχε ανευρεθεί κοντά στο σημείο του περιστατικού και είχε αποδοθεί στον 49χρονο ημεδαπό. Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πατρών, ενώ οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, για τον εντοπισμό του δεύτερου δράστη συνεχίζονται.