Αιτωλικό: Συνελήφθη 17χρονος ληστής...

Μια ακόμα ευρεία αστυνομική επιχείρηση, οργανώθηκε και υλοποιήθηκε χθες τα ξημερώματα, από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Αιτωλίας, στην περιοχή του Αιτωλικού.
Στην επιχείρηση, η οποία πραγματοποιήθηκε με την παρουσία δικαστικού λειτουργού, συμμετείχαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής 
Εγκληματικότητας Αχαΐας και Αιτωλίας, καθώς και οι αστυνομικοί σκύλοι ανίχνευσης ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου και ανίχνευσης εκρηκτικών υλών, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τρεις ημεδαπούς άνδρες, ηλικίας 51, 40 και 17 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες, για τα κατά περίπτωση αδικήματα, της διάπραξης ληστείας κατά συναυτουργία, της καλλιέργειας ναρκωτικών και της παράνομης κατοχής λαθραίου καπνού και κροτίδων.
Επίσης, διενεργήθηκαν συνολικά οκτώ προσαγωγές, έξι έρευνες σε οικίες, ενώ κατασχέθηκαν εκατό γραμμάρια λαθραίου καπνού, είκοσι εννέα κροτίδες μεγάλης ισχύος και δυο δενδρύλλια κάνναβης, ύψους περίπου ενός μέτρου.
Επισημαίνεται ότι, ο 17χρονος, ο οποίος συνελήφθη στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, κατηγορείται για ληστεία, την οποία είχε διαπράξει μόλις πριν λίγες ώρες, μαζί με συνεργό του, που αναζητείται.