Τον Οδοντωτό Σιδηρόδρομο επισκέφθηκε ο Γιώργος Παπανδρέου

Επίσκεψη στα επίμαχα σημεία της γραμμής του Οδοντωτού Σιδηροδρόμου που υπέστησαν ζημιές από την πρόσφατη κατολίσθηση φερτών υλικών, στην περιοχή του Δήμου Αιγιαλείας, πραγματοποίησε ο πρώην Πρωθυπουργός και βουλευτής Αχαΐας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κινήματος Αλλαγής κ. Γιώργος Α. Παπανδρέου.

Ο κ. Παπανδρέου συναντήθηκε με τους αντιδημάρχους Πολιτικής Προστασίας Αιγιαλείας κ. Δημήτρη Φιλιππάτο και Καλαβρύτων κ. Ζήσιμο Ζησιμόπουλο, τον αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑ Αιγιαλείας κ. Γιώργο Ντίνο, τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων και Δ.Ε. Διακοπτού κ. Βασίλη Χριστόπουλο, τον πρόεδρο της Κοινότητας Διακοπτού κ. Σπήλιο Ρουφογάλη, τον πρώην αντιδήμαρχο κ. Σωτήρη Παπαγεωργίου, τον πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων Οδοντωτού κ. Γιάννη Καραπαναγιώτη καθώς και με υπηρεσιακούς παράγοντες των Δήμων Αιγιαλείας και Καλαβρύτων.

Ο κ. Παπανδρέου όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, θέλησε να καταγράψει τις λεπτομέρειες της υπόθεσης και να διαμορφώσει νέες παρεμβάσεις προς την Κυβέρνηση, με στόχο την όσο το δυνατόν συντομότερη αποκατάσταση της κυκλοφορίας του ιστορικού Οδοντωτού Σιδηροδρόμου, παράλληλα με τον σχεδιασμό και την υλοποίηση από τις αρμόδιες υπηρεσίες, των απαραίτητων αντιπλημμυρικών και υποστηρικτικών εργασιών ώστε να αποτραπούν τυχόν νέα επικίνδυνα φαινόμενα και οι επιβάτες του τρένου να κινούνται με πλήρη ασφάλεια.

Ο πρ. Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου δεσμεύτηκε να παρακολουθεί στενά το θέμα, σε συνεχή επικοινωνία με τη δημοτική αρχή και τους αρμοδίους φορείς, ώστε να επιλυθεί άμεσα το σοβαρό αυτό πρόβλημα.