Περιοδεία και συναντήσεις της Ελένης Αδαμουπούλου στα Καλάβρυτα(ΦΩΤΟ)

Περιοδεία και συναντήσεις στα Καλάβρυτα πραγματοποίησε η υποψήφια βουλευτής Αχαϊας του ΣΥΡΙΖΑ κα Ελένη Αδαμουπούλου.

Σε ανακοίνωσή της σημειώνει πως θέλει να ευχαριστήσει θερμά "τους φίλους και συντρόφους Θανάση Μενούνο , Ηλία και Κώστα Κακαβά, Κατερίνα Κούρτη για την ζεστή υποδοχή στην όμορφη πόλη των Καλαβρύτων. Συναντήσαμε τον δήμαρχο κ.Αθ. Παπαδόπουλο , τη διοικήτρια του Γεν. Νοσοκομείου , γιατρούς και προσωπικό του νοσοκομείου, Υπαλλήλους του ΕΦΚΑ και του ΚΕΠ την μοναδική για λίγο ακόμη υπάλληλο των ΕΛΤΑ , εμπόρους, κατοίκους…
Ωραίες συζητήσεις για την καθημερινότητα , τα τοπικά προβλήματα για την ακρίβεια, την υποστελέχωση των δομών , τις ολοένα αυξανόμενες αρμοδιότητες του Δήμου με περιορισμένα κονδύλια."

"Δυο πράγματα θα ήθελα να κρατήσω" προσθέτει χαρακτηριστικά: το πρώτο είναι η γενικότερη αίσθηση ηρεμίας και εναρμόνισης με το όμορφο περιβάλλον και η συνειδητή προσπάθεια των κατοίκων να μην βγάζουν μιζέρια!

Και το δεύτερο , η εύρυθμη λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου, που στηρίζει πραγματικά τους κατοίκους (καθώς δεν υπάρχει ούτε ιδιωτικό ιατρείο ) σε μια «άγονη» περιοχή.

Λειτουργία που οφειλεται στην άριστη συνεργασία και στα κοινά οράματα του Ιατρικού, νοσηλευτικού, παραϊατρικού και λοιπού προσωπικού με την διοικήτρια Κ. Ιωάννα Σφυρή."