Το ΕΑΜ κατά του Ε. Βενιζέλου

Ανακοίνωση του ΕΑΜ αναφέρει : "Η συμπαράταξη Βενιζέλου με τους φασιστικούς, ναζιστικούς κύκλους του Κιέβου κατ’ εντολή των Αμερικάνων και της «πολιτισμένης» δύσης, δεν αποτελεί ούτε είδηση, ούτε έκπληξη. Εξ άλλου δεν είναι η πρώτη φορά! Στη Λιβύη, στη Συρία, στην Αίγυπτο κ.λ.π. ήταν πρωτοπόρα υπέρμαχος της δημοκρατίας της Αλ Κάιντα και της στρατιωτικής δικτατορίας!!

Η υποτέλεια έχει τους δικούς της κανόνες.Βενιζέλος
Αυτό που τον εντάσσει στα όρια του περιθωριακού και του μανιακού, είναι ότι επιχείρησε ανοικτά και αναίσχυντα να αιχμαλωτίσει και να μετατρέψει σε υποχείριο των ναζιστικών και φασιστικών  κύκλων του Κιέβου και των συμμάχων τους, την ελληνική μειονότητα της Κριμαίας με την επίσκεψη του στη Μαριούπολη, ώστε να χρησιμοποιηθεί ως αιτία και προγεφύρωμα ακόμη και γενικευμένης στρατιωτικής σύγκρουσης στην Ουκρανία.
Η Ελληνική μειονότητα όπως ήταν φυσικό αποδοκίμασε και απέπεμψε τον μανιακό τυχοδιώκτη, σφουγγοκωλάριο των πιο σκοτεινών και αντιδραστικών δυνάμεων της εποχής μας, ματαιώνοντας τα σχέδια του.
Το φασιστικό-ναζιστικό προσωπείο του σημερινού Κιέβου είναι το πρόσωπο του αμερικάνικου και ευρωγερμανικού ιμπεριαλισμού. Το σημείο συνάντησης και ισορροπίας των θανάσιμων αντιθέσεων τους που βυθίζει την Ευρώπη και τον κόσμο στη πιο σκοτεινή και αδιέξοδη κρίση στην ιστορία.
 
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ