«Γενέθλια» εξαπάτησης του λαού!

Του Θανάση Νταβλούρου

Τις προάλλες συμπληρώθηκαν τρία χρόνια από την ημέρα που ο ΣΥΡΙΖΑ ανήλθε στην εξουσία, εξαπατώντας συνειδητά τον ελληνικό λαό κι έχοντας ως απαραίτητο δεκανίκι του τους ΑΝΕΛ. Αυτούς τους (δήθεν) «Ανεξάρτητους Έλληνες», οι οποίοι σε αγαστή συνεργασία μαζί του ξεπουλούν τώρα χωρίς ενδοιασμό τα πάντα, μόνο και μόνο για να μην χάσουν την εξουσία.

Δια στόματος του μεγαλύτερου λαοπλάνου πρωθυπουργού που γνώρισε η χώρα, υποσχέθηκαν ότι θα καταργούσαν το μνημόνιο με ένα νόμο και με ένα άρθρο, καθώς και τερματισμό της λιτότητας με τη χορήγηση 13ης σύνταξης και τη θέσπιση κατώτατου μισθού 751 ευρώ.

 Αντ’ αυτών, έφεραν και νέο μνημόνιο, περισσότερη φτώχεια, περικοπή μισθών και συντάξεων, όπως και διάλυση της μεσαίας τάξης με μια βαριά κι εξοντωτική φορολογία.

Αυτοί που διατυμπάνιζαν ότι θα ενίσχυαν την απασχόληση και τους νέους ανθρώπους, δεν κατάφεραν τίποτα παραπάνω από το να δημιουργήσουν τη γενιά των 360 ευρώ και να φτωχοποιήσουν ευρέα κοινωνικά στρώματα, σκορπώντας δάκρυα και πόνο σε έναν κόσμο που παραπλάνησαν συνειδητά, για να ομολογήσουν στη συνέχεια ότι έπεσαν θύμα της… αυταπάτης τους!

Και σαν να μην έφταναν  όλα αυτά, χωρίς ίχνος ντροπής και τσίπας, χλευάζουν τη Νέα Δημοκρατία, διαδίδοντας με non paper ότι γιορτάζει τα τρία χρόνια από την ήττα της.

Όμως, δυστυχώς για τον κ. Τσίπρα και την παρέα του, όπως αποφαίνονται όλες ανεξαιρέτως  οι δημοσκοπήσεις, οι πολίτες είναι έτοιμοι να δώσουν στη Νέα Δημοκρατία την εντολή να αλλάξει την Ελλάδα, να την κάνει την πατρίδα που αξίζουμε να έχουμε!

Ό, τι κι αν πουν, ό, τι κι αν κάνουν, τα ψέματα τους τελείωσαν. Και καλά θα είναι να έχουν στο μυαλό τους ότι μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό!