Ο "μικρός" κ. Κουβέλης

Ο "μικρός" κ. Κουβέλης

Δυο τραγικά λάθη περιγράφουν τον κ. Κουβέλη. Δυο λάθη που θα στείλουν την ΔΗΜΑΡ εκτός Βουλής. Το πρώτο αν και είναι το μεγαλύτερο, δεν το θυμάται κανείς Τον Φεβρουάριο του 2012, λίγο πριν τις συμφωνημένες εκλογές, η ΔΗΜΑΡ έπαιρνε στις δημοσκοπήσεις το απίστευτο 17%, με τον ΣΥΡΙΖΑ να βολοδέρνει στο 3,5%.

Ο Παπαδημούλης εκλιπαρούσε μάλιστα την ΔΗΜΑΡ για συνεργασία σε τηλε-παράθυρα. Τι είχε συμβεί; Από το ΠΑΣΟΚ αποχωρούσαν κατά κύματα μέλη, στελέχη και πολίτες επιλέγοντας την ΔΗΜΑΡ για νεα πολιτική στέγη. Και τι κάνει ο Κουβέλης; Δηλώνει ότι δεν θα δεχθεί ούτε έναν βουλευτή ή συνδικαλιστή από το ΠΑΣΟΚ!

Λίγα 24ωρα μετά η ΔΗΜΑΡ είχε 3,5% και ο ΣΥΡΙΖΑ 15%..! Τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ διεκδικεί την εξουσία (άλλο αν δεν... την αξίζει).

Το δεύτερο λάθος του ήταν φυσικά η αποχώρηση ΔΗΜΑΡ από την κυβέρνηση. Αντί να υπουργοποιήσει στελέχη του, έφυγε! Τώρα οι δημοσκοπήσεις τον δίνουν από 2,2% έως 3,5%. 

Αλλά ποιά πολιτική αξία να έχει ο κ. Κουβέλης των "κόκκινων γραμμών" που ποτέ δεν υπήρξαν και των 18 σημείων που ποτέ δεν τηρήθηκαν; Από την παραπλανητική πολιτική του το μόνο που πέτυχε ήταν να ευτελιστούν ακόμα και οι λέξεις στην πολιτική αντιπαράθεση.

Υπό αυτή την έννοια είναι καλό που κάνει τέτοια λάθη ο κ. Κουβέλης. Την ΔΗΜΑΡ δεν την χρειάζεται πραγματικά κανείς. Ο κ. Κουβέλης βοηθά στην εξαφάνισή της. 

        molonoti,gr