Ο κ. Βενιζέλος αερολογεί

Ο κ. Βενιζέλος αερολογεί

 

Ο κ. Βενιζέλος δεν υπήρξε ποτέ αυτό που καποιοι νόμιζαν στο ΠΑΣΟΚ και τον στήριξαν : Ένας ικανός πολιτικός. Η πραγματικότητα είναι πως πρόκειται για έναν κακό έως μέτριο πολιτικό, που δεν έχει το μέγεθος να ηγηθεί ενός κόμματος. Στην καλύτερη περίπτωση, μπορεί να είναι ένα ετερόφωτο πρόσωπο, βολεμένο σε θέσεις που του παρέχει κάθε φορά ο πραγματικός αρχηγός.

Δείτε την τελευταία απίστευτη πολτική του θέση : Αν η Ελιά (δηλαδή το μεταμφιεσμένο ΠΑΣΟΚ) δεν ψηφιστεί, τότε θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση γιατί ηθικά δεν μπορεί να την στηρίζει αφού στην κάλπη θα έχει αποδοκιμαστεί!

Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς γι αυτή την απίθανη αρλούμπα; Ότι στην πραγματικότητα και 4% να πάρει θα μείνει στην συγκυβέρνηση; (Κάτι θα βρεί να πει για δικαιολογία). Ότι η κυβέρνηση ισχυρίζεται πως ψηφίστηκε για 4 χρόνια και θα κριθεί το 2016 και όχι νωρίτερα; Ότι άλλο ευρω-ψήφος και άλλο εθνική ψήφος; Ότι ο ίδιος χαρακτήριζε επικίνδυνους όσους μιλούν για πρόωρες εκλογές την ώρα "που η χώρα ανακάμπτει;"

Μιλάμε για πολιτική τσίρκου. Γιατί αν φύγει από την κυβέρνηση και γίνουν εκλογές τι περιμένει να πάρει; Να επιστρέψει στο 40%;

Αλλά μην ανησυχείται. Όπως κάθε μέτριο ή κακό δημόσιο πρόσωπο, τίποτε από ότι δηλώνει ο κ. Βενιζέλος δεν ισχύει. Ότι ποσοστό και να πάρει η Ελιά, αυτός θα συνεχίσει να συγκυβερνά ξεχνώντας τους σημερινούς θεατρινισμούς. Πρόκειται δυστυχώς για αστειότητες που χωρίς αιδώ θα τις ξεχάσει πρώτος από όλους.