Ο Ασλάνης δεν θα είχε αυτοκτονήσει

Ο Ασλάνης δεν θα είχε αυτοκτονήσει

 

Ο Μιχάλης Ασλάνης αυτοκτόνησε λέγει το πόρισμα. Η βασική αιτία ήταν πως δεν άντεχε να βλέπει την κατάρρευση των ανθρώπων γύρω του. Δεν άντεχε επίσης στα 63 του να είναι χρεωμένος αντί να έχει μια ήρεμη ζωή πριν το αναπόφευκτο τέλος. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η αναμενόμενη σύλληψή του. Το Α.Τ. Εξαρχείων τον είχε ειδοποιήσει, ήξερε ότι τα ΜΜΕ θα τον "έτρωγαν", ήπιε χάπια.

Προσέξτε τώρα : συλλαμβάνουν τους ανθρώπους για φορο-οφειλές, τους οδηγούν με χειροπέδες στους εισαγγελείς και εκεί ορίζεται μια δικάσιμος πολλούς μήνες μετά! Δεν γίνεται ποτέ δίκη! Τι εμποδίζει τους κυβερνώντες να σταματήσουν τις συλλήψεις και να ορίζουν απ΄ευθέιας τις ημερομηνίες των δικών; Τίποτε...

Δεν θα αυτοκτονούσε λοιπόν ο Μιχάλης Ασλάνης και θα ήταν σήμερα ανάμεσά μας αν αυτή η μισητή πρακτική (να συλαμβάνουν ανθρώπους που δεν τους δικάζουν αλλά τους διαπομπεύουν ορίζοντας δικάσιμο), είχε σταματήσει.

Τι εμποδίζει και τον αρμόδιο υπουργό να πεί πως διακόπτει τις συλλήψεις σεβόμενος ότι στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι άνθρωποι κατεστραμμενοι από την κρίση; Τίποτε.

Δεν το σκέφτηκε; Δεν τον νοιάζει; δεν το θεωρεί σοβαρό; Εκπροσωπεί τον αγριανθρωπισμό και το βράδυ κοιμάται μια χαρά; Άγνωστο. Πάντως χρήματα δεν εισπράττει.

Συλλήψεις για χρέη 3,2 δισ.ευρώ απέφεραν 100εκατ. ευρώ. Και 4.000 αυτοκτονίες με τις μισές να τις είχαμε προλάβει αν δεν τους εξευτελίζατεμε με τις ψευτο-συλλήψεις. Μια του Ασλάνη.

 

        molonoti.gr