Ο ανθρωποδιώκτης κ. Παπακωνσταντίνου

Ο ανθρωποδιώκτης και ψεύτης κ. Παπακωνσταντίνου

 

O Γιώργος Παπακωνσταντίνου είναι ένα τραγικό πρόσωπο. Ευθύνεται προσωπικά για τις χιλιάδες συλλήψεις συνανθρώπων του εν μέσω κρίσης. Μιλάμε για φοροοφειλέτες, - οι περισσότεροι κατεστραμμένοι - που συλαμβάνονται μπροστά στα παιδιά τους, με το νόμο του 20μηνου αυτόφωρου! Ένα νόμο που δεν ισχύει σε καμία χώρα του πλανήτη.

Ο ανθρωποδιώκτης Παπακωνσταντίνου ωστόσο, την ίδια στιγμή που υποτίθεται ότι κυνηγούσε την φοροδιαφυγή έκρυβε από το ίδιο το κράτος την λίστα Λαγκάρντ. Τα εγκλήματα του είναι πρωτοφανή και σε μια άλλη χώρα θα είχε ήδη καθήσει στο σκαμνί. Προσέξτε:

1. Δήλωνε ότι η λίστα Λαγκάρντ ήρθε ανεπίσημα σε ένα κοινό  CD. Οι Γάλλοι τον διαψεύδουν. Λέγουν ότι έστειλαν επίσημα την λίστα.

2. Είπε ότι δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει την λίστα γιατί ήταν "προιόν εγκλήματος". Ψέμμα. Η λίστα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί πολλαπλώς.

3. Έσβησε από την λίστα, ονόματα συγγενών του! Παραποίησε ευθέως τα στοιχεία ενός απόρρητου εγγράφου..!

Τα έργα και οι ημέρες αυτού του ανθρωποδιώκτη - που πάντως δεν καταδίωκε τους συγγενείς του - περιγράφουν την νοοτροπία του ΠΑΣΟΚ. Μια νοοτροπία ετών. Κάθε ένας από αυτούς, ένοιωθε το κράτος και (ειδικότερα τον τομέα του), βιλαέτι. Δεν ένοιωθε ότι θα απολογηθεί σε κανέναν. Και αυτό ξεκινούσε φυσικά από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ που πέρναγε αυτό το μήνυμα: Το ΠΑΣΟΚ και το κράτος είναι ένα και το αυτό.

Πάντως ο κ. Παπακωνσταντίνου έχει εξαφανιστεί αν και θα πρέπει να αναζητείται, έστω και με 20 μηνο αυτόφωρο!

          molonoti.gr