Οι ψεύτες της ΔΗΜΑΡ

ΔΗΜΑΡ και Κουβέλης (ψεύτες)

 

Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να το καταλάβει κανείς. Δεν υπάρχει πια στην κοινωνία και ο αρχηγός του, που το έχει φτάσει στο 5,5% αρκείται στο να νομίζει ότι συγκυβερνά. ( Ενώ απλά δίνει άλλοθι στα νέα μέτρα λιτότητας ). Το ΠΑΣΟΚ  και ο Βενιζέλος έχουν τελειώσει.

Ο Σαμαράς πάλι, από υπέρμαχος του αντιμνημονιακού αγώνα, κυβερνά ως δεύτερος Παπανδρέου. Έχει δικαιολογίες πάντως. Εκφράζει τους έχοντες, άλλαξε από πέρυσι όταν... υπέγραφε συμφωνητικά με τους δανειστές κ.ο.κ.

Εκεί που δεν έχεις τι να πεις είναι ο Κουβέλης και η ΔΗΜΑΡ. Παρέσυραν έναν ολόκληρο λαό στο πιο μεγάλο ψέμα των τελευταίων 40 χρόνων. Με τις... "κόκκινες γραμμές", έβαλαν Σαμαρά και Βενιζέλο να υπογράψουν ότι δεν θα παρθούν άλλα μέτρα λιτότητας. Έπεισαν, γι αυτό και ο δικομματισμός πήρε 42%! Και μετά... τον άφησαν να πάρει ακριβώς τα μέτρα λιτότητας που υποτίθεται ότι ποτέ δεν θα έπαιρναν.

Μιλάμε για απίστευτους ψεύτες. Όχι πολιτικούς ψεύτες. Ψεύτες σαν κι αυτούς που συναντά κανείς στην καθημερινότητά του. Από αυτούς που σου προκαλούν αναγούλα και κοιτάς πως να τους αποφεύγεις.

         molonoti.gr