Κόκκαλης: Θέλουν να μας διώξουν από την Ελλάδα; Αν και ελληνική εταιρεία μόνο μας υπονομεύουν

Tο ενδεχόμενο να αποχωρήσει η Ιντραλοτ απο το χρηματιστήριο και να αλλάξει φορολογική έδρα εξετάζει η Intralot, όπως ανέφερε απο το βήμα της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της ο πρόεδρος της κ. Σωκράτης Κόκκαλης. 

«Είναι κάτι το οποίο δεν επιθυμούμε ( σ.σ φυγή), αλλά ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζεται η Intralot θα μας αναγκάσει να το πράξουμε»,  ο κ. Κόκκαλης.    

Αναφορικά για τις προοπτικέςπου εξετάζει η Ιντραλοτ συμπλήρωσε “Πάνω από όλα είμαστε μια ελληνική εταιρεία και δεν θα ήθελα ποτέ να ακούσω σχόλια ότι η Intralot να φύγει από την Ελλάδα. 

«Ομως» στην «Ελλάδα δεν μας δίνουν σημασία, μας έλεγαν Εθνικούς προμηθευτές τα ΜΜΕ τα οποία εν πολλοίς ευθύνονται για την κατάσταση στην χώρα μας».      

Ύστερα από παρά  πολυ καιρό σιγής ο κ. Κόκκαλης ξιφούλκησε κατά πάντων, αφού διακρίνει μια αδιαφορία για την Intralot η οποία ενω είναι μια έγχωρια εταιρεία τεχνολογίας με διεθνή παρουσία 32 αγορές, στην χώρα δεν υποστηρίζεται.   

Ο κ. Κόκκαλης είπε ότι αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία η ύπαρξη ιδιωτικού μονοπωλίου τυχερών παιχνιδιών, χαρακτηρίζοντας την πορεία της ιδιωτικοποίησης από το 2013 και μετά πονεμένη ιστορία, υπογραμμίζοντας ότι το πλειοψηφικό πακέτο της εταιρείας πέρασε πρόσφατα σε ανώνυμο ιδιοκτησιακό καθεστώς με έδρα το σκοτεινό Λιχτενστάιν ενώ ο ΟΠΑΠ έχει πρόσφατα αποκτήσει ιδιαίτερα ευνοϊκή μεταχείριση από τον ρυθμιστή, την Εθνική Επιτροπή Ελέγχου Παιγνίων μετά την ξαφνική μεταβολή της στάσης της τελευταίας στον κανονισμό για τα φρουτάκια.

"Έχουμε δώσει τζίρο 5,5 δισ ευρώ και αυτός φέρνει συνεργάτες από την Εσθονία" κατέληξε.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης