Η οικογένεια Δούρου και οι νέες τάσεις στο ρούχο

Στις 9  και 30 Σεπτεμβρίου 2018 η οικογένεια της DUR συναντήθηκε στην Πάτρα για ένα εκπαιδευτικό διήμερο ενόψει της νέας συλλογής Autumn/Winter 2018-19.

  Στο εποικοδομητικό Σαββατοκύριακο, το ανθρώπινο δυναμικό του δικτύου της ταξίδεψε στην έδρα της εταιρείας από όλη τη χώρα, ακολουθώντας το ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα, το οποίο εστίασε στην παρουσίαση των τελευταίων τάσεων της ανδρικής μόδας και στα σχέδια της εταιρείας για το μέλλον.

Σημαντικό στιγμιότυπο αποτέλεσε η παρουσίαση του Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Θεόδωρου Δούρου καθώς και οι πρακτικές δραστηριότητες που οργάνωσαν τα στελέχη της DUR, κ. Αγγελική, κ. Μαρίνα και κ. Φαίδρα Δούρου, σχετικά με την επερχόμενη κολεξιόν, αλλά και τις νέες ιδέες της εταιρείας για τα επόμενα βήματά της.

  Επιπλέον, τη συνάντηση πλαισίωσε με τη συμμετοχή του ο Πρόεδρος της DUR, κ. Νίκος Δούρος, ο οποίος υπογράμμισε τις αξίες και την υψηλή ποιότητα στις οποίες παραμένει πιστή η εταιρεία από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα.

Η νέα συλλογή της DUR αναμένεται να είναι διαθέσιμη σε λίγες ημέρες σε όλα τα καταστήματά της, διατηρώντας το διαχρονικό και κομψό στυλ που αναδεικνύει την προσωπικότητα κάθε άνδρα.

Εντοπίστε σήμερα το πλησιέστερο σε σας κατάστημα DUR και ανακαλύψτε τη νέα κολεξιόν στο ανανεωμένο e-shop: www.dur.gr.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης