Βάρεσε "κανόνι" και η διαφημιστική Ashley and Holmes του Μ. Σεριάτου

Και ο Μ. Σεριάτος έβαλε φέσι στην αγορά των ΜΜΕ. Μετά την MASS που πτώχευσε, την Leo Burnett που προσέφυγε στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα, ήλθε και η σειρά της Ashley and Holmes να αφήσει εκατομμύρια ευρώ απλήρωτα σε τηλεοπτικούς σταθμούς και εφημερίδες. Βέβαια κάποιοι από αυτούς που βούλιαξαν τις διαφημιστικές τους εταιρείες, ενεργοποιούνται μέσω της λειτουργίας άλλων εταιρειών με συγγενικά ονόματα αλλά αυτό... σώζει τους ίδιους όχι τα ΜΜΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι εταιρείες του κ. Σεριάτου ( μεταξύ άλλων οι Le Sport Productions, United Media, Politics, Zenteam και Alco) φαίνεται να χρωστούν 2,5 εκατ. ευρώ στον ΑΝΤΕΝΝΑ, 2 εκατ. ευρώ στο MEGA, 1,2 εκατ. ευρώ στον ΣΚΑΙ, περίπου 1 εκατ. ευρώ στον ΔΟΛ και μεγάλα ποσά σε πολλές εφημερίδες μεταξύ των οποίων το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ , η REAL NEWS, το ΕΘΝΟΣ κ.α.

Το νέο αυτό «κανόνι» στον χώρο της διαφήμισης αποσταθεροποιεί ακόμα περισσότερο τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης σε μια συγκυρία που δοκιμάζεται ήδη από την μεγάλη πτώση της διαφήμισης και από τη συρρίκνωση των πωλήσεων.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης